Meny

Raney

Bokad2 årHonkatt

RANEY är en bruntigré honkatt född sommaren 2016. Hon är infångad i Hammarby utanför Örsundsbro och kom till Katthemmet för omplacering tillsammans med ett antal andra katter via Musses vänner. Hon fick ett hem i september 2018 men kom tillbaka i november 2018 igen pga ändrade omständigheter.

Här på Katthemmet är Raney lite blyg men i sitt akuthem/hem var det annorlunda. 


Fd matte berättar

Raney är en väldigt snäll tjej. Först när hon kom hem till mig gömde hon sig under sängen men efter bara en dag kom hon fram och började utforska lägenheten. Hon blev förstås rädd om jag gjorde någon oväntad rörelse eller gick åt hennes håll. Men sakta så började hon känna sig trygg och snart kunde jag leka med henne. 

Hon älskar att jaga, både själv och med vippan jag använde. 


Sista tiden hemma hos mig var hon riktigt kelig. Hon låg alltid i soffan på morgonen när jag kom ut från sovrummet och där ville hon gärna bli kliad och klappad på så länge som möjligt. Hon ville också gärna kela när jag satt upptagen med något annat som att prata i telefon eller om jag satt och åt mat. När jag först hade vänner över på middag trodde jag inte att de skulle få se skymten av Raney men varje gång någon kom över och stannade en längre stund tog nyfikenheten över och fram kom en social katt som tillät sig bli klappad på. Därför tror jag att Raney skulle trivas i ett hem med mer än en person hemma, dock inte med småbarn. 


Raney flyttade till sitt nya hem 2018-11-25. Raney (3)_red Raney (5)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen