Meny

True Love

Har åkt hem6 årHonkatt

TRUE LOVE är en svart/vit honkatt född ca 2012.

 

Hon kom till Katthemmet i november 2013, en av katterna Katthemmet tog hand om när de blev kvarlämnade i Nykvarn. En man som olovligt bott på kommunens mark och matat hemlösa katter blev vräkt och kvar blev ett trettiotal katter. Hon fick ett hem i juni 2014 men i slutet av januari 2017 kom hon tillbaka pga skilsmässa. Hon fick åter ett hem i april 2018 men kom tillbaka till oss igen i oktober 2018 då familjens andra katt inte var snäll mot henne.


Fd akuthusse berättar: 

Vi kallar henne sällan för True Love utan snarare lilltjejen. Hon har nämligen blivt som en lillasyster till vår andra katt som hon tyr sig till och gärna sover nära och busar runt när det är lugnt hemma. Hon är än så länge ganska blyg av sig men kommer fram på kvällarna och hänger i samma rum och går gärna fram och tigger godbitar om sådana vankas. När hon är hungrig markerar hon det genom att storögt stirra på oss och väntar sen i köket på att maten ska serveras.


Vi tror att True Love kommer behöva tid på sig för att bli riktigt bekväm i sitt nya hem, kanske aldrig blir helt bekväm med oss tvåfotingar men tyr sig desto närmare en annan katt och skulle funka väldigt bra ihop med en annan trygg storasyster. Gissningsvis vore ett mindre, lugnt hem utan barn / hund med någon som är hemma mycket det som skulle funka bäst för True Love då hon behöver pushas lite för att förstå att vi kanske inte är så hemska ändå. Hon behöver definitivt sällskap av annan katt då hon hämtar stor trygghet från vår katt just nu.
 

Hennes fd ägare skriver:

Jag tror att hon inte riktigt gillar att vara ensam, utan vill gärna ha sällskap hemma. Hon koll på en och tassar ofta runt och gör sitt. Sitter man still och t ex tittar på tv gillar hon att vara med och lägger sig ofta framför en på mattan för att hänga. När hon vill visa att hon vill någonting sitter hon mest och stirrar på en. På morgnarna t ex sitter hon alltid redo i utanför köket för hon vet att hon ska få mat.

Hon behöver nog ett hem hos någon som förstår att hon kanske aldrig kommer att bli en knäkatt, men jag tror att hon skulle må väldigt bra av en snäll kattkompis. 


Hon gillar fjäderleksaker och små studsbollar och att springa fram och tillbaks i lägenheten. Man kan lätt få henne att glömma bort att vara försiktig genom att leka med henne, Vi har aktivt lekt med henne varje kväll, vilket verkar ha gett resultat. Det är som att hon kommer över en tröskel efter att hon blir lite trött och är då ofta mer avslappnad resten av kvällen. Hon gillar också att sitta i fönstret och titta ut, det gör hon säkert en timme varje kväll.


True Love letar nu efter ett hem där hon får sällskap av en snäll kattkompis som säkert är kattsocial.


True Love åkte hem 181115.True Love (1)_red True Love (5) True Love (3)_red
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen