Meny

Turner

Har åkt hem4 årHankatt

TURNER är en svart hankatt född ca 2015.


Han kom till Katthemmet tillsammans med bla Tyrel från ett vanvårdshem i Nykvarn. 


Akutmatte berättar

När Turner och Tyrell kom till oss låg de under badkaret de första veckorna. De var rädda för våra ben och förstod inte vad gos med människor var för något. Men helt plötsligt kom första sprinten över vardagsrumsgolvet, och första kurret och resten är, som man säger, historia.


Dessa två kissar är nyfikna, lekfulla och gosiga men försiktiga ibland. De går fortfarande och gömmer sig när vi får okänt besök men kommer fram igen när gästerna går. De busar gärna med oss och barnen, men återgår ibland till den försiktiga och rädda sidan.

Tyrell jagar gärna efter bollar och snören och är väldigt social. Undrar han var vi eller kattkompisen är, ropar han på oss. Turner har precis slutat springa iväg när vi sträcker fram våra händer för att klappa och istället lyfter han på huvudet för lite kli under hakan.


Vi tror att Turner och Tyrell trivs bäst hos en familj som är inkännande och tålmodig och som kan arbeta aktivt med att trygga dessa katter, genom lek, gos och närvaro. Då kommer två härliga personligheter att framträda och bli en mysig del av familjen. Killarna söker ett gemensamt hem. 


Turner åkte hem tillsammans med Tyrel 181221.

Turner

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen