Meny

Lidia

Har åkt hem7 årHonkatt

LIDIA är en svartsköldpadda honkattunge född ca augusti 2016. 


Hon kom till Katthemmet tillsammans med sin syster Laurie, bröder Landon, Lancelot och Larry samt sin mamma Lotta och Kalle 2 (de sista fem har alla redan fått nya hem) via djurpolisen då deras ägare inte längre kunde ta hand om dem. 


Fd akutmatte berättar: 

Laurie och Lidia kom till mig tillsammans med sin mamma och tre bröder. De var minstingarna i familjen och höll sig för det mesta undan brödernas vildare framfarter. När bröderna och mamma flyttat började Laurie och Lidia leka betydligt mer och hitta på bus. Jaga små råttor och bollar är väldigt roligt, särskilt när man gör en kula av metallfolie. Det är också kul att knycka pennor, särskilt den som matte har för att lösa korsord, och dra iväg med.  En papplåda som de kan krypa in och gömma sig i är också skoj, där ligger de och vilar ibland också. 


De hänger gärna med i köket, särskilt Lidia har koll på vad som händer där, för att kolla om det kanske finns något gott slicka i sig. De är otroligt keliga båda två och vill gärna vara nära. De kommer upp  i knät och tycker om att bli kliade och kammade. Båda två är väldigt kommunikativa och "pratar" en massa. Det märks att de tycker mycket om varandra. Du som tar hand om dessa två små tjejer får två underbara kompisar.


Tjejerna flyttade till sitt nya hem 2017-03-13.



Lidia (6)_red Lidia (2)_red Lidia (3)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen