Meny

Lupino

Har åkt hem8 årHonkatt

LUPINO är en svart/vit honkatt född ca 2015.


Hon kom till Katthemmet tillsammans med flera andra katter via djurpolisen från ett vanvårdshem i Nynäshamn. Lupino visade sig vara dräktig och i ett av våra duktiga akuthem födde hon sina fyra ungar Dobkin, Whyte, Wiktoria och Barton. Alla hennes ungar har redan fått nya hem och nu är det Lupinos tur. Se filmsnutt här


Fd akutmatte berättar:

När Lupino kom till oss var hon dräktig och under första veckan höll hon sig undan från oss. Efter det vågade hon sig fram och visade sig vara nyfiken, men ändå försiktig. Inte konstigt när man är dräktig. När väl ungarna föddes var hon en fantastisk mamma. Hon ville bestämma boplats, men det blev inte alltid så lyckat enligt oss. Till slut gick hon med på den låda vi inrett åt hennes familj.

Om vi lämnade något ätbart framme var hon snabb med lägga vantarna på det och ge till sina ungar. Det var så härligt att se den sunda instinkten hos Lupino trots att de haft fri tillgång till mat.

Lupinos stora svaghet i leksaksväg är en Cat Dancer. Den var tom varit svår att motstå när ungarna varit framme.

Och därför fick den följa med henne när det var dags för henne och ungar att lämna oss. Det skulle inte förvåna mig om det finns ton av bus och lek i Lupino. Jag uppfattade att Lupino är försiktig och snäll men social och go när hon känner sig trygg. 


Lupino söker ett hem där hon får vara ensamkatt. Hon har visat på Katthemmet att hon helst inte umgås med andra katter. 


Lupino flyttade till sitt nya hem 2017-08-11. 



Lupino (5)_red Lupino (4)_red Lupino_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen