Meny

Catharina

Har åkt hem7 årHonkatt

CATHARINA är en bruntabby honkatt född ca 2016.


Hon kom till Katthemmet för omplacering från ett stall utanför Enköping då katterna blivit för många och skulle skjutas av. Catharina var en lite försiktig katt när hon kom in men har utvecklats till en trevlig och lekfull katt efter några månader i akuthem. Här finns en filmsnutt. 


Fd akutmatte skriver:

Catharina sover i min säng i fotändan och väcker mig på morgonen med sitt jamande då det är dags för frukost. Hon leker en stund med favoritleksaken som är ett långt spö med fjädrar, sedan lägger hon sig i fönstret när jag går till jobbet. Hon möter mig vid dörren när jag kommer hem för då är det dags för middag.


Sen är det dags för lek under en längre stund. Jag far runt med spöt med fjädrar och hon jagar runt i de olika rummen. Hon har också möss och bollar  som hon far runt med. 

Hon är inte helt bekväm än med att bli buren men vill gärna vara med och titta på TV, gärna djurprogram eller sport. Ligger då i soffan eller på golvet men inte i knät. Hon är ganska bestämd när det ska mysas men inga längre stunder. Senaste veckan har vi kunnat ha lite mys i sängen också men hon har hittat sina rutiner om vad som gäller på dagarna.

Hon söker en lugn familj utan småbarn där det eventuellt även finns en snäll kattkompis. 

Catharina flyttade till sitt nya hem 2018-02-23

Catharina (1)_red Catharina (5)_red1

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen