Meny

Fanette

Har åkt hem6 årHonkatt

FANETTE är en en svart/vit honkattunge född 170926.


Hon och hennes tre syskon FerikeFalco och Fabra föddes i ett av våra akuthem av mamma Francine som kom till Katthemmet från ett dödsbo där levnadsförhållandena inte var de bästa.


Fd akutmatte berättar

Fanette är en fantastisk liten kattflicka med oändligt med energi och upptäckarglädje. Hon är en riktigt skicklig klättrare som med stor äventyrslust klättrar upp högt för att sedan slänga sig ut på de mest hisnande hoppturerna med stor precision mellan möblerna i lägenheten. 

Fanette älskar att smyga på och brottas med sina syskon och trots att hon är minst i fysisk storlek är det ingen av dem som vinner mot henne. Som en liten ninja parerar hon orädd och målmedvetet motståndarens grepp och med smidighet och snabbhet utklassar hon dem fullständigt. Fanette är en nyfiken och lättlärd katt och anpassar sig till allt nytt i tillvaron med lugn tillit och integritet. Hon tyr sig gärna och ofta till sin människa och hon vill gärna sova nära, eller allra helst på en vilket är mysigt. Ibland lägger hon sig lite avskilt och bara betraktar sina syskons framfart och sitter man i soffan eller i köket hoppar hon gärna upp och rullar ihop sig i knät och somnar stillsamt. 

Hon är tålig som få och om hon gör sig illa ruskar hon mest på sig och skuttar vidare. Den som bjuder fantastiska Fanette ett hem kommer att få en rolig, intelligent och delaktig katt vid sin sida. Hon är en katt som kommer att lysa upp tillvaron för varje människa, liten som stor med sina roliga upptåg.

Fanette åkte hem tillsammans med sin syster Ferike 180109.







Fanette (2)_red Fanette (3)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen