Meny

Icarus

Har åkt hem6 årHankatt

ICARUS är en ung bruntigré och vit hankatt född ca augusti 2017. 


Han kom till Katthemmet tillsammans med bla Idaline och Ibon via Musses vänner i Uppsala. Till dem kom de från en kattkoloni i Möklinta.  


Fd akutmatte berättar

När Icarus kom till oss var han försiktig och avvaktande gentemot oss människor. Hans stora trygghet blev vår katt Cosmo som han följde hack i häl. 

Vi började bygga upp hans tillit med hjälp av bus och lek och är det nånting Icarus verkligen gillar så är det att leka. Han tycker mycket om att leka tillsammans med Cosmo och kan då ägna sig åt brottning och jaga-lek långa stunder. 


Han har börjat sova med oss i sängen och passar då också på att busa en hel del. En av hans favoritsysslor är att spana på fåglarna utanför fönstret vilket han gör med engagerat tjatter. Ju tryggare Icarus blev med oss desto mer började han komma underfund med att det där med att bli klappad faktiskt kan vara lite mysigt. När han kände sig trygg gick det också att borsta honom. 


Icarus är väldigt nyfiken och gillar att utforska alla skrymslen och vrår i lägenheten. Även om han mest vill hänga med Cosmo händer det ändå ibland att han är så pass modig att han på egen hand följer med oss på våra bestyr, vare sig det ska vikas tvätt eller diskas. Han gillar att se vad som händer helt enkelt. Om du blir Icarus kompis är chansen stor att han till och med ger dig en high five.


Icarus söker ett hem där han får sällskap av en snäll och lekfull kompis. 


Icarus och Nella flyttade till sitt nya hem 2018-04-21.





Icarus (5)_red Icarus (1)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen