Meny

Ishani

Har åkt hem5 årHonkatt

ISHANI är en svart honkattunge född i början på maj 2018. 


Hon kom till Katthemmet efter att hon fötts av sin mamma Ingalie på Ingarö. Ingalie hade gått hemlös där en tid och fött flera kullar. 


Fd akutmatte berättar

Ishani är en äventyrlig och aktiv liten tjej. Hon vill utforska varenda vrå och krypa in i varje skrymsle. Hinder är till för att klättra över och bokhyllor för att klänga sig upp till högre höjd.

Hon är en hejare på att dribbla bollar och hon älskar också att jaga pinnar, med och utan fjädervippa, och om ingen har tid att dra den framför henne så släpar hon själv iväg med den.

Hon springer efter och jagar dammvippan när man städar och "hjälper" gärna till att bädda sängen. När hon inte har för mycket spring i benen så gillar hon att bli buren och då spinner hon högt som en V8-motor. Ibland kommer hon och lägger sig på armen när man tittar på TV, varpå man blir väldigt noga tvättad.

Den framtida kattkompisen måste vara ganska tuff. Ishani ger sig tveklöst in brottningsmatcher med mamma Ingalie som inte drar sig för att hårdhänt sätta den lilla på plats och de slåss så pälstussarna yr. När de jagar varann låter det som två elefanter far fram genom lägenheten.

Ishani åkte hem 180925.

Ishani (11)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen