Meny

Jacy

Har åkt hem7 årHonkatt

JACY är en svart/vit honkatt född ca 2016. 


Hon kom till Katthemmet via polisen efter att hon gått hemlös i Saltsjöbaden. 


Fd akutmatte berättar: 

I början visste hon inte hur hon skulle hantera händer och kommunicera sina behov med akutmatte, det gäller att man lär sig läsa hennes signaler då hon kan vara lynnig. Man får veta på en gång när något inte är ok, när kelstunden är över eller om man är långsam med att öppna balkongdörren. Trots hennes humör är hon väldigt sällskaplig och har varit social med alla som har besökt mig. Hon drar sig inte undan utan vill istället interagera med nya människor. 


Hon är smart och värsta atleten samt en fena på höjdhopp. Hon är även bra på att klättra, upp på gardinerna, vandring på gardinstången och sedan ner igen. Och så är hon ett pratkvarn. Hon pratar ofta och svarar på tilltal, vilket är otroligt sött, men också praktiskt för då vet jag var hon är någonstans. Men när jag sover låter hon mig vara, otroligt nog är hon inte en katt som väcker sin människa.


Hon skulle trivas i ett hem med flera människor som kan leka med henne där hon har utrymme att röra på sig. Även möjlighet till innätad balkong eller uteplats skulle vara bra, hon tyckte mycket om att vara på balkongen.


Jacy åkte hem 180110.


Jacy (1)_red Jacy (5)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen