Meny

Gerald

Har åkt hem4 årHankatt

OBS! Ska flytta tillsammans med Gwen.


GERALD är en bruntigré och vit hankatt född ca februari 2020.


Han kom till Katthemmet tillsammans med flera andra katter från en liten koloni på Gålö. De fick ett hem i april 2021 men kom tillbaka till oss i juni 2021 då ägaren ansåg att de var för skygga.


Fd akutmatte berättar

Gerald och Gwen är två otroligt mysiga katter som älskar varandra. De är även sällskapliga med mig, vill gärna ligga nära i soffan och spinner så det dånar. De är extremt lekfulla, Gerald gillar bollar, och fjädervippor, Gwen gillar nog allt som går att leka med och hon blir som tokig av laserpekaren. De brottas gärna och leker jättebra med varandra, och de krokar ofta svans och kurrar så sött. 


Gerald är lite lugnare än Gwen och var framförallt det till en början. Han är också långsammare i vändningarna än Gwen, hon slänger sig fram så snart det vankas mat, lek eller godis, och man får ibland se till att Gerald också får vara med. Torrisar är hans favorit men blötmaten slinker också mer med god aptit.  Han är otroligt sällskaplig, han springer gärna mellan mina fötter i iver när det vankas mat. Och han uppskattar klappar med pensel, men har inte helt fattat vitsen med händer ännu.


Gerald och Gwen åkte hem 210719.



Gerald3_red Gerald2_red Gerald1_red Gerald oGwen

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen