Meny

Katthemmet 25 september 151
Blondie (1)
Tajger

Volontär sökes till vårt medlemsregister

Katthemmet har sedan länge haft en volontär som arbetat med vårt medlemsregister men hon ska nu sluta. Vi behöver därför nu en eller flera som kan hjälpa till med administrationen av våra medlemmar och faddrar. I uppgifterna ingår att registrera nya medlemmar och faddrar, registrera alla inbetalningar och gåvor, skicka ut medlemskort och tackbrev samt förbereda adressetiketter vid andra utskick till medlemmar och faddrar. Uppdraget innebär också en del direkta kontakter med våra medlemmar och faddrar. Vi har även ett mejlkonto där en del frågor kommer in som behöver bevakas och besvaras.


Vi behöver din hjälp snarast. Själva registreringen utförs på plats i Katthemmet, men det går bra att göra delar utav arbetsuppgifterna hemifrån. För att klara av detta uppdrag behöver du ha datorvana och kunna Excel men också att vara bra på snabb och vänlig service, att du är noggrann och bra att hålla många bollar i luften samtidigt.


Uppdraget kan delas upp på flera. Vi räknar med att det tar i anspråk 2-4 timmar per vecka, ibland på Katthemmet men även hemma om man så vill. Det är mest att göra vid månadsskiften.


Detta uppdrag utförs på ideellt basis och du blir en del av vår volontärgrupp som brinner för att ge hemlösa katter ett nytt hem och stärka kattens status i vårt samhälle.


Låter det här volontärarbetet som något du vill göra hör av dig med några rader till vår styrelsemejl:

styrelse@katthemmet.nu. Där kan du också ställa frågor om du undrar över något.

Vi söker volontärer!

Köp vår kalender!

Öppettider

© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen