Meny

Mamushka_red
Kattunge
Vanilla Ice

Förtroendevalda

Katthemmets styrelse, verksamhetsåret april 2018 - mars 2019
Vill du komma i kontakt med Katthemmets styrelse sker det enklast genom att du skickar e-post till oss:ordforande@katthemmet.nu eller styrelse@katthemmet.nu

Du kan också skriva till oss:
Stockholms Katthems styrelse
Skurusundsvägen 159
131 46 NACKA.

Eva-Lotta Kassel_red
Eva-Lotta Kassel
Ordförande
Jessica Williams
Jessica Williams
Kassör
Ewa
Ewa Edström
Vice ordförande
Cissi_red
Cecilia Hugner
Ledamot
Teresa Liljedal
Teresa Liljedal
Ledamot
Malin Hug
Malin Hug
Ledamot
Christina_red
Kristina Jerre
Suppleant
Anita Setterberg1
Anita Setterberg
Suppleant
Eva-Lotta har tre mycket gamla men pigga katter och en liten Pudel som
tror att han är en katt. En katt kommer från Katthemmet och två har
hittats i skogen. Eva-Lotta är ordförande i föreningen för andra gången,
senast för 10 år sedan och hon ser nu fram emot att få vara med och
bidra i arbetet. Eva-Lotta är sjuksköterska och driver ett eget företag
med hemtjänst och personlig assistans.


Jessica har vuxit upp med katt och har nu två katter, en blyg dam, Maia, som flyttat med från Göteborg samt fd. katthemsgästen Natan som är omdöpt till Frasse. Jessica kom första gången i kontakt med katthemmet i slutet av 2010 och började då som kattskötare och har sedan dess hållit i volontärintroduktioner samt utbildat i karantänsarbete. Jessica är nu volontärsamordnare och arbetsledare på katthemmet och föreningens kassör. Till vardags jobbar hon som redovisningsekonom inom elbranschen. Jessica hoppas, utöver kassörsarbetet, kunna bidra med idéer om hur föreningen kan utvecklas framåt på olika sätt.


Ewa har varit volontär på katthemmet sedan 2001. Hon arbetar som passansvarig volontär en dag i veckan och varannan söndag är hon på katthemmet och tar hand om besökare som vill adoptera katt från oss. Utöver det brukar hon åka ut och fånga in hemlösa katter vi fått larm om. Efter ett uppehåll på sex år är det nu andra gången hon sitter i styrelsen för katthemmet. Hemma har hon fyra katter, alla från katthemmet. Till vardags arbetar hon som avtalsansvarig ombudsman på ett fackförbund.


Cecilia började arbeta på katthemmet 2014 och har alltid varit mån om alla djurs välmående. Cecilia har två katter som just nu bor hos en vän.
Hon arbetar som passansvarig en kväll varannan vecka och kör även hem katter som fått nya hem. Till vardags arbetar hon som kundtjänstchef på ett miljö- och avfallsföretag.


Teresa har haft katter i mer än 40 år. Just nu har hon tre egna, alla från Stockholms Katthem. Hon är också akuthem till mammor med ungar. Det har blivit en del genom åren, runt 50-60 stycken. Var tidigare kassör i fyra år, hade ett uppehåll, men är nu tillbaka i styrelsen som sekreterare. Till vardags arbetar hon som ekonom och är särskilt engagerad i frågor som rör regelverk.


Malin är uppvuxen med katt och när möjligheten att ha egen katt kom så föll valet naturligt på Katthemmet. Nu förgyller två (före detta) skyggisar vardagen hemma. Malin studerar företagsekonomi samt statsvetenskap på Stockholms universitet. Genom styrelsens arbete vill hon lyfta katternas utsatta situation och bidra med nya idéer för att utveckla katthemmet. I styrelsen ansvarar hon för juridik- och sponsringsfrågor.


Kristina är ny suppleant i styrelsen och arbetar som volontär en kväll varannan vecka. Kristina har alltid haft husdjur, både katter och andra djur. Just nu har hon dock inga egna katter eftersom hon reser en hel del. Att arbeta som volontär på katthemmet blir därför ett bra sätt att både dämpa katt-abstinensen och att göra nytta för våra fyrfota vänner. 


Anita haft alla möjliga djur under åren, allt från urtidskryp till hästar. Hon har inga egna katter hemma just nu. Däremot är hon gärna akuthem åt kattfamiljer, men det är alltid svårt när de ska lämnas tillbaka. Anita är ansvarig volontär en kväll varannan vecka, hon är engagerad i Café Katt med bakning och diverse fixande på café-dagen. Hon hjälper även till att utbilda nya volontärer. Utbildning och rutinbeskrivningar ligger Anita varmt om hjärtat. Anita har arbetat inom akutsjukvård i många år och arbetar nu centralt administrativt på sjukhus. 


Beställ vår kalender!

Bidra genom styrelsearbete!

Öppettider

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen