Meny

Tajger
Nykvarn1
Vladimir

The Kattashians!

Sveriges första Kattsåpa är här! Och vi är självklart stolta och glada att ha fått förtroendet att medverka. Men är det inte lite väl lättsamt kanske någon frågar sig? Jo visst är det lättsamt, men vi har väl nog med elände i vårt dagliga arbete med att rädda katter, så lite underhållning och glädje kan väl inte skada?


Vi vill redan från början försäkra att vi sätter katternas välmående i första rummet. Katterna som deltar får exakt lika bra omvårdnad som våra övriga katter, och skulle någon visa tecken på att inte trivas kommer den katten att lämna huset. Ingen ska känna minsta oro för hur katterna har det!

Självklart har vi tillstånd från Länsstyrelsen för detta. Katterna som bor i huset kommer att adopteras ut efter exakt samma regler som våra andra katter, efter att dom lämnar huset.


Men varför ställer vi då upp på ett sånt här projekt? Jo, för att ändamålet helgar medlen som man brukar säga. Vi tror och vet att vi kommer att få möjlighet att sprida information och kunskap om Katthemmet och om hemlösa katter i samband med den uppmärksamhet detta skapar. Vi kommer att kunna nå ut till människor som vi inte når på andra sätt, med viktiga budskap om id-märkning och kastrering mm. Vi tror att vi på detta sättet faktiskt på sikt kan bidra till att höja kattens status.


Vi hoppas att såpan ska bli en snackis, där intresset för katter, och kunskapen om hemlösa katter ökar. Vi tycker att detta är en jättekul idé och en suverän chans påverka attityder om hemlösa katter! Vi hoppas förstås att du håller med! :-)

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/nojesbladetlive/kattashianslive/


http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/3a2KA/aftonbladet-sander-the-kattashians

Vi söker volontärer!

Nu rear vi kalendern!

Öppettider

© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen