Meny

14 feb 2022

Blackie 3 & Blyger 2

Hej!

Nu har det gått några veckor sen jag, Blackie, och Blyger har anlänt till vår för evig hem. Första veckan ville varken jag eller Blyger komma ut under dagen för att hälsa på de konstiga människorna. Men efter några dagar så tyckte jag iallafall att de var snälla. Jag började sakta men säkert lita på dessa varelser. De är ganska okej helt ärligt. Nu älskar jag att bli klappad på, jag brukar sova i deras säng och sitta i mattes knän när hon pluggar, vilket hon gör ofta.

Jag har också fått en laserpekare som jag älskar att jaga och min matte tror att jag är en hund så hon har faktiskt lärt mig att sista när jag ska få mat (iallafall så får jag henne att tro att lyssnar på henne, men vad jag gör inte för maten?)

Nog om mig. Blyger är verkligen blyg. Han gömmer sig fortfarande under soffan, men så fort är jag kelar med min husse och matte så kommer han ut, inte så konstigt, han blir ju svartsjuk. Men ni vet ju, Blyger älskar bollar. Så på kvällarna när varelserna sover (konstigt nog att de sover på kvällarna men det tar vi en annan gång) så jagar han bollar fram och tillbaks. Han äter och dricker bra dock, så det blir svårt för mig att sno hans mat. Dock börjar han också komma ut allt mer och han älskar att bli klappad på kinderna, till skillnad från mig som älska att bli klappad på magen. 


Hälsningar,
Meryam & Martin från Bandhagen 

Helena Jonsson 21:00, 15 februari 2022

Men åh vad lycklig jag blir över att höra om dessa underbara katter. De är helt fantastiskt mysiga.

Ingmarie, volontär 19:56, 23 februari 2022

Alla katter förtjänar ett bra liv och att bli älskade. Men som volontär känns det extra underbart när katter som varit en längre tid på Katthemmet får uppleva detta! Önskar er många mysiga år tillsammans!

Heidi (volontär) 15:30, 16 mars 2022

Åååh så kul att höra att ni har det bra. Ni har varit mina favvisar här på katthemmet och jag skulle ha adopterat er om jag inte hade mina tre pälsklingar. Grattis till era ägare, dom fick riktiga godingar. Blyger är inte så blyg som man tror.

    Skriv en kommentar



Blackie-Blyger feb 22-2 Blackie-Blyger feb 22-3 Blackie-Blyger feb 22-4 Blackie-Blyger feb 22

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen