Meny

7 apr 2022

Christy & Zeema - uppdatering

Hej Stockhoms katthem 💚Jag har nu haft Lexi (f.d. Christy) och Zeema i över 5år och kände att det var dags för att skicka en ny solhälsning till er!


Vi alla mår bra och trivs fortfarande jättebra tillsammans, vi har varit med om mycket, både sorgsna och glada stunder och jag åter igen vill tacka så mycket för de fantastiska jobb ni gör!


De här är min familj, en familj som inte hade funnits om det inte vore för er och era insatser med att ta hand om dem och andra katter som har behövt/behöver det, innan de hittar sina föreviga hem.


Zeema är som en liten boll av fluff, hon springer gärna runt efter solreflektioner och pratar gärna glatt med fåglarna utanför fönstret. Hon har också börjat med att ligga och sova under täcket vilket gör att jag nu måste dubbelkolla varje gång jag sätter mig på sängen.


Lexi är för det mesta väldigt lugn, hon vill gärna ligga på min mage och sova när jag sitter i sängen och går jag till badrummet, så ska hon prompt följa med och hålla mig sällskap.


Tar jag en tupplur så brukar jag vakna till att båda katterna har somnat bredvid mig. Är jag sjuk eller upprörd, så håller de sig båda gärna lite extra nära mig. De är så fina och vi har många busiga stunder tillsammans. 


Tack än en gång, med varma hälsningar, Johanna, Lexi & Zeema

Suzanne, volontär 17:31, 17 april 2022

Vilken fin uppdatering! Det är alltid lika roligt att få litet nyheter från f.d. små gäster som haft eget hem en längre tid. <3

    Skriv en kommentar



Zeema-Christy apr 22-2 Zeema-Christy apr 22-3 Zeema-Christy apr 22 Zeema-Christy apr 22-4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen