Meny

29 nov 2012

Julmarknad den 2 dec

Söndagen den 2 dec har vi julmarknad med öppet hus på Katthemmet.

Nyfiken på hur Djurpolisen arbetar i Stockholm? Kom och ställ frågor och lär dig mer på vår julmarknad. Mellan kl 13 -16 har du möjlighet att ställa just dina frågor till en representant för Djurpolisen Söderort.

Vi har våra stånd fyllda med allt som hör en riktigt bra julmarknad till såsom godis, glögg, julklappar, loppisfynd. Och för dig som är ute efter en helt unik julklapp - vi kommer sälja fantastiska halsband med kattmotiv från Josign!

Blir du sugen på något värmande finns gulasch, grillkorv, hembakat bröd i mängder, kaffe/te/läsk. Vårt café har blivit rikskänt för sitt härliga utbud. Utmana Fru Fortuna i våra lotterier och på vårt lyckohjul. Fina priser för såväl stor som liten.

Kl 14 - 14.30 kommer Tomten!!! Alla barn som tar med en önskelista får en present!!! :-)


Kl. 14.30 blir det auktion. Vad finns det då att bjuda på? Jo:

1) Trädgårdsrådgivning 2 timmar (Värde 3.000:-) "Idéer, fakta och råd" kring: Planering av trädgårdsyta/växtval, Jordförbättring/plantering, Anläggning och skötsel av gräsmatta/äng, Beskärning, Odling i kruka mm.
2) "Gör-det-själv" kit inkl. skruvdragare (2 st)
3) Läsplatta

Kanske dyker det upp fler saker.


Välkomna mellan kl 13-16!

Agnes 09:49, 28 november 2012

Hej!

Jag (och många med mig) skulle verkligen uppskatta om det fanns vegetariska och veganska alternativ att tillgå. Ni gör ju ett så fantastiskt arbete med katterna - varför inte passa på att visa lite omtanke med andra djurarter också?

Jag ser i alla fall fram emot julmarknaden, men hoppas att det här är någonting som ni kan ha i åtanke!

Suzanne, eventansvarig volontär 14:40, 28 november 2012

Hej Agnes!

Vi gjorde ett försök med vegankorvar på vår skördemarknad i september. De var mycket dyra och vi fick slänga 9 st av 10 möjliga eftersom intresset var lågt trots att vi sålde dem till samma pris som 'vanlig' korv.

anne-marie 13:13, 29 november 2012

Ni gör ett så fantastiskt jobb! Självklart att jag besöker julmarknaden den 2 dec :) Skall bli riktigt roligt. Jag är ny medlem hos Er och jag väntar nu på min lilla Miss Kitty som skall få komma hem :) Har följt ert jobb varje kväll som jag besökt Miss Kitty och ser vilket fantastiskt jobb ni gör för katterna. Självklart att jag kommer att hjälpa till på något sätt. Det är viktigt att vi har vårt katthem och våra underbara och duktiga volontärer.

Agnes 11:27, 2 december 2012

Hej! Jättetråkigt att korvarna inte blev sålda! Om ni försöker igen, så kan ett tips vara att skriva det tydligt på hemsidan innan - "det kommer även att finnas vegokorv". Jag kan tänka mig att många utgår ifrån att det inte finns något för dem, och inte ens tittar efter. Men det gör mig glad att ni försökte i alla fall! Jag kan gärna sponsra med ett par paket vegokorv till nästa marknad, så slipper ni oroa er över att förlora några pengar :) Kontakta mig bara via mejl.

Hoppas att marknaden blir lyckad idag, och tack för allt ert fantastiska jobb!

    Skriv en kommentarJulmarknad 2012 - flinga.jpg (2) - Copy

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen