Meny

14 dec 2016

Vem blir 2016 års Misse-Nisse?

Rösta på din favorit,  och vinn vår fina kalender! Första pris innehåller dessutom tre unika gratulationskort med kattmotiv och en kattleksak.

Vi hör nog hur det tisslas och tasslas bland katterna så här i juletid. Gamla mor Nika som varit med några jular berättar för alla som vill höra på att ” Vi katter här på Katthemmet vi är speciellt viktiga så här på julen ska ni veta. Det är nämligen så att Tomten klarar sig inte utan oss. Varje år ber han särskilt om katt-assistans från Katthemmet och det är en väldigt stor ära för den katt som blir utvald till årets Misse-Nisse och får hjälpa Tomten att dela ut alla julklappar."  
Morrhåren darrar av spänning och ögonen tindrar på kattungarna. Vem ska det bli? Vem ska få äran den här gången?

Vem tycker du ska bli årets Misse-Nisse? Rösta på din favorit genom att skicka ett sms. Varje röst kostar 20 kronor plus eventuella trafikavgifter. Bland dem som röstat drar vi tre vinnare på julafton.

Första pris är en paket bestående av en kalender,  kattleksaken CatDancer och tre handgjora kort med kattmotiv.

Andra och tredje pristagarna får varsin katthemskalender.


Varje röst kostar 20 kronor + eventuella trafikavgifter.


Följ den spännande omröstningen här och se hur det går för din favorit.

Emil

Emiltomte_final.jpg - kopia

Tanto

Tantotomte_final.jpg - kopia

Hrmm harklar sig Emil myndigt. Jag är en stilig herre i mina bästa år. Tror nog att tomten kan behöva mig om det ska bli någon ordning på det där med julklapparna. Jag kommer ju från Ornö som är en riktig ö om ni inte visste det. Som skärgårdskatt så är man ju sjövan. Jag fick åka båt hit till katthemmet och det är det väl knappast någon annan av er som gjort. Tror nog att det kan gunga en del i Tomtens släde, så ett par stadiga sjömansben skadar nog inte. Det kan väl knappast finnas någon annan kandidat än mig.
 Är Emil din favorit? 

Sms:a katthem Emil till 72970
Och vad tror du att en gammal gubbe som du Emil kan tillföra säger Tanto näsvist. Nej här duger det inte med några gamla sjömansben. Här krävs det en tiger med unga raska ben. Tänk att ni äldre alltid ska försöka roffa åt er allt kul. Som jätteproppen Orvar. Släpp fram ungdomen nu och låt mig visa vad jag går för. Tänk vad glada alla barn ska bli när en mini-tiger dyker upp med deras klappar och vad skönt Tomten ska tycka att det blir  när han slipper springa så mycket själv.
Är Tanto din favorit?

 Sms:a katthem Tanto till 72970

Ulf
 

Milano
Ulftomte_final.jpg - kopia

Milanotomte_final - kopia

Hallå viskar Ulf blygt. Jag är alldeles ny här och känner mig ganska osäker, förlåt om jag stör, men jag hörde att man ska vara rask och springa fort. Visserligen heter jag Ulf nu, men innan jag kom hit när jag bodde i Uttervik kallades jag för Långben eftersom jag har så långa ben. Vad tror ni? Skulle jag duga till att hjälpa Tomten kanske?  Är Ulf din favorit?

Sms:a katthem Ulf till 72970 Nu måste jag ändå ge mig in i debatten säger Milano. Det pratas om att vara ung, stark snabb frisk och sjövan. Ja, Ja Ja, det är nog bra egenskaper alltihop. Men jag vet ju hur det brukar gå till här på katthemmet. Alla blir adopterade och åker härifrån innan man hinner blinka. Det är inte ens säkert att ni är kvar här till Julafton, har ni tänkt på det? Men jag, jag lär bli här länge till. Lite skröplig som man är så lär det ta ett tag innan jag blir färdig för att hitta ett eget hem. Det skulle vara roligt att få komma ut en sväng och träffa barnen. Jag tror att  alla skulle tycka om en snäll liten gul katt som kom hem till dem och spann O helga natt för dem på julafton.
Är Milano din favorit?

Sms:a katthem Milano till 72970
Inger 12:12, 18 december 2016

När är sista dagen för omröstningen?

Annelie Sjölin 20:46, 18 december 2016

Emil motsvara minnebilderna at en kattomte men varför inte sköta allt tomtejobbet med hjälp av de andra timteMissarna, så någon av dem kan ta vid nästa år.

    Skriv en kommentarMissenissar - lite

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen