Meny

Freja 4

Har åkt hem7 årHonkatt

FREJA 4 är en bruntigré och vit Norsk skogkatt född i september 2016. 


Hon kom till Katthemmet för omplacering då hon var svartsjuk på husses flickvän och när flickvännen blev gravid blev Freja mer intensiv i sin svartsjuka. Hon fick ett hem i juni 2020 men i februari 2022 kom hon tillbaka då matte inte längre kunde ta hand om henne.


Fd matte berättar

Freja är en social och pratglad tjej som alltid kommer och hälsar i dörren, svarar på tilltal och följer med dit man ska. Hon gillar att vara med. Lika mycket är hon dock självständig och bestämd, och gosar bara på sina egna villkor. Hon tycker om att ligga nära, men inte att bli klappad/rörd/pillad på alltför mycket - då är hon snabb att säga ifrån. 
Busar gör hon gärna i tunnlar, bakom "hinder" och under möbler, och att få hoppa fram och attackera ett oanade byte är bland det bästa hon vet. Småkryp är ingen match när hon får syn på dem, där kommer jägaren fram direkt.

Freja gillar att ligga högt upp med en bra utsikt och spana på fåglar, att ha stora ytor att springa över samt att krypa upp intill en i sängen på kvällen. Det här är en katt som behöver en riktig kattperson(/er) som förstår henne, läser hennes signaler och har förståelse och tålamod för alla hennes små hyss och egenheter. Någon som tar sig tid att lära känna henne och som sätter henne på en piedestal, där hon hör hemma.

Hon kräver daglig pälsvård då hennes fluffiga päls väldigt snabbt tovar ihop sig om man inte håller ordning på den. I utbyte får man en helt fantastisk vän som både lägger sig på ens mage och spinner, och får en att skratta varje dag. Hon vill vara ensamkatt i sitt nya hem.


Freja åkte hem 220303.

Freja (4)_red Freja (2)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen