Meny

Hjälle

Har åkt hem2 årHankatt

HJÄLLE är en svart ung hankatt född ca juni 2021.


Han kom till Katthemmet tillsammans med flera andra katter, bland andra Ofeg, från ett dödsbo i Sala via Länsstyrelsen i Västmanland. 


Hjälle och Ofegs fd akutmatte skriver:

Vi har haft förmånen att lära känna två små kattgäster i vårt hem några veckor. De har haft ett eget kattrum med leksaker, klösmöbel, hyllor att ligga på och ett fönster att titta ut i. En säng med gosiga filtar och kuddar. Där brukar akutmatte sitta och sticka på kvällarna och socialisera katterna som har sovit mycket på dagarna och busat på kvällarna. De har fått vara ute i huset när jag kan ha koll på dem, de är båda nyfikna och kollar in allt.


Hjälle är en försiktig liten kattpojke som inte litar på oss tvåbenta än, men det har verkligen gått framåt under de veckor han bott hos oss. Han ligger gärna i sin igloo och då helst under dynan men lyfter man på dynan och pratar med honom så blinkar han lite till svar.

Han är nyfiken och undersöker gärna resten av huset när dörren är öppen för dem. Hjälle gillar sin kompis Ofeg, de leker med bollar och jagar varandra i lektunneln. Och det gör att han måste ha sällskap av en snäll och lekfull kattkompis i sitt nya hem.


Hjälle åkte hem tillsammans med Ofeg 220215.

Hjälle (7)_red Hjälle (3)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen