Meny

Katthemmet 24 september 130
Mindre
Elfvik 9 juni 088

Covid 19 - Katthemmets åtgärder

Här samlar vi all information om vilka åtgärder Katthemmet vidtar med tanke på spridning av det nya coronaviruset och sjukdomen Covid 19. 


Med om omtanke om personal och volontärer ber vi ALLA som har minsta symptom, som feber, hosta, förkylning eller halsont att INTE besöka Katthemmet.  


Alla öppna besökstider är inställda! Vill man besöka Katthemmet för att träffa katterna, och eventuellt boka katt måste man först boka tid. Enklast gör man det via vår facebooksida via knappen Boka nu!. Har man inte facebook kan man maila till info@katthemmet.nu och be om hjälp att boka en tid. Innan man bokar tid är det bra att titta på hemsidan vilka bokningsbara katter som finns att besöka. Vi är tacksamma om man bara bokar en tid i taget. Det går inte att boka tid längre fram i tiden än 3 veckor. Kolla gärna att katten du är intresserad av inte redan är bokad, innan du kommer till katthemmet på din bokade tid. 


Har man redan bokat katt är man välkommen på besök på de tider som står på Intresseanmälan. Observera dock att vid minsta tecken på sjukdom måste man maila katthemmet på info@katthemmet.nu och informera att man inte kan komma. Vi kan då komma överens om en förlängning av tiden man har på sig att besöka sin katt. Vi bokar inte av pga att man inte kan komma vid sjukdom. 


Vi ber alla, volontärer och besökare, att i första hand tänka på smittorisken, och inte besöka katthemmet om man är i någon av riskgrupperna pga sjukdom eller ålder. 


Café Katt i april är inställt. 

Vårmarknaden i maj är inställd.

Café Katt i juni är inställt. 

Café Katt i augusti är inställt. 

Höstmarknaden i september är inställd

Café Katt i oktober är inställt
Sidan uppdateras om ändringar sker. 


Tack för ert samarbete och er förståelse. 

Vi söker volontärer!

Kalendern för 2021 är här!

Öppettider

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen