Meny

Nykvarn1
Marula Poppins
Ablah

Covid 19 - Katthemmets åtgärder

Här samlar vi all information om vilka åtgärder Katthemmet vidtar med tanke på spridning av coronaviruset och sjukdomen Covid 19.

Uppdaterat 2022-01-01


Smittspridningen har på nytt tagit fart, trots att många är vaccinerade. Vi är tacksamma för att ni håller avstånd, och använd gärna munskydd, särskilt om du ännu inte är fullvaccinerad. 

 

Vi ber fortfarande ALLA som har minsta symptom, som feber, hosta, förkylning eller halsont att INTE besöka Katthemmet, oavsett om man är vaccinerad eller inte.   


Alla öppna besökstider är inställda! Vill man besöka Katthemmet för att träffa katterna, och eventuellt boka katt måste man först boka tid. Från mitten av oktober 2021 kan vissa tider bokas av två olika sällskap samtidigt, för att fler ska få möjlighet att träffa katterna, utan att trängsel uppstår. Du kan boka tid här:


Boka tid i Nacka
TimeCenter


Man kan boka tid max fyra veckor framåt. 


Observera att man inte får ta med sig vänner och bekanta som söker katt. Den bokade tiden gäller ett sällskap, och endast de personer som bor i hushållet är välkomna (är man ensamstående kan man ta med sig en person, t ex en blivande kattvakt). Kolla gärna (på vår hemsida) att katten du är intresserad av inte redan är bokad, innan du kommer till katthemmet på din bokade tid. Glöm inte boka av tiden om du inte kan eller vill komma!


Har man redan bokat katt är man välkommen på besök på de tider som står på Intresseanmälan. Observera dock att vid minsta tecken på sjukdom måste man maila katthemmet på info@katthemmet.nu och informera att man inte kan komma. Vi kan då komma överens om en förlängning av tiden man har på sig att besöka sin katt. Vi bokar inte av pga att man inte kan komma vid sjukdom.


Café Katt i februari 2022 är inställt. 


Sidan uppdateras om ändringar sker. 


Tack för ert samarbete och er förståelse. 
Vi söker volontärer!

Vill du hjälpa oss i vår styrelse?

Öppettider

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen