Meny

Biggles
Lena 6 maj 010_redigerad-1
Chimichurri

Covid 19 - Katthemmets åtgärder

Här samlar vi all information om vilka åtgärder Katthemmet vidtar med tanke på spridning av coronaviruset och sjukdomen Covid 19.


Uppdaterat 2022-05-23

 

Vi ber fortfarande ALLA som har minsta symptom, som feber, hosta, förkylning eller halsont att INTE besöka Katthemmet, oavsett om man är vaccinerad eller inte.   


Vi fortsätter tills vidare med bokade besökstider, för det har visat sig fungera väldigt bra oavsett restriktioner. Vill man besöka Katthemmet för att träffa katterna, och eventuellt boka katt måste man alltså först boka tid. Du kan boka tid här:


Boka tid i Nacka
TimeCenter


Man kan boka tid max fyra veckor framåt. 


Kolla gärna (på vår hemsida) att katten du är intresserad av inte redan är bokad, innan du kommer till katthemmet på din bokade tid. Glöm inte boka av tiden om du inte kan eller vill komma!


Har man redan bokat katt är man välkommen på besök på de tider som står på Intresseanmälan. Observera dock att vid minsta tecken på sjukdom måste man maila katthemmet på info@katthemmet.nu och informera att man inte kan komma. Vi kan då komma överens om en förlängning av tiden man har på sig att besöka sin katt. Vi bokar inte av pga att man inte kan komma vid sjukdom.


Sidan uppdateras om ändringar sker. 


Tack för ert samarbete och er förståelse. 
Vi söker volontärer!

Kalendern för 2023 är här!

Öppettider

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen