Meny

Keaton (1)_red
Arya_red2
Surtsey (14)_red

Covid 19 - Katthemmets åtgärder

Här samlar vi all information om vilka åtgärder Katthemmet vidtar med tanke på spridning av det nya coronaviruset och sjukdomen Covid 19. Uppdaterad 29 oktober med anledning av Folkhälsomyndighetens skärpta allmänna råd för Stockholmsregionen. 


Med om omtanke om personal och volontärer ber vi ALLA som har minsta symptom, som feber, hosta, förkylning eller halsont att INTE besöka Katthemmet.  


Alla öppna besökstider är inställda! Vill man besöka Katthemmet för att träffa katterna, och eventuellt boka katt måste man först boka tid. Du kan boka tid här:


Boka tid i Nacka
TimeCenter


Man kan boka tid max fyra veckor framåt. 


Observera att man inte får ta med sig vänner och bekanta som söker katt. Den bokade tiden gäller ett sällskap, och endast personer som bor i hushållet är välkomna (är man ensamstående kan man ta med sig en person, t ex en blivande kattvakt). Kolla gärna (på vår hemsida) att katten du är intresserad av inte redan är bokad, innan du kommer till katthemmet på din bokade tid. Glöm inte boka av tiden om du inte kan eller vill komma!


Har man redan bokat katt är man välkommen på besök på de tider som står på Intresseanmälan. Vi begränsar antalet personer som hälsar på katten till två per tillfälle. Är man många i familjen får man alltså dela upp sig så att inte alla kommer samtidigt. Observera dock att vid minsta tecken på sjukdom måste man maila katthemmet på info@katthemmet.nu och informera att man inte kan komma. Vi kan då komma överens om en förlängning av tiden man har på sig att besöka sin katt. Vi bokar inte av pga att man inte kan komma vid sjukdom. 


För närvarande tar vi inte emot nyanmälningar för att bli akuthem. 


Under 2021 är tills vidare alla evenemang, som marknader och Café katt, tyvärr inställda. 


Årsmötet 2021 hålls 20/3 som planerat, men endast digitalt. Kallelsen har gått ut till alla betalande medlemmar, men du hittar den även här


Sidan uppdateras om ändringar sker. 


Tack för ert samarbete och er förståelse. Att adoptera katt

Nu rear vi kalendern!

Öppettider

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen