Meny

Kattunge
PInocchio
Katthemmet_hemsidan_minsta

Fadder

FADDER FÖR STOCKHOLMS KATTHEM

Att vara fadder för katterna på Stockholms Katthem innebär att man skänker oss ett valfritt belopp varje månad -- det kan vara från 50 kr och uppåt. Om man föredrar att betala kvartals- eller halvårsvis går det naturligtvis lika bra. Dessutom går det utmärkt att betala via autogiro, kryssa bara i rutan i formuläret nedan.
Du kan också skriva ut pdf-filen, fylla i och skicka till
Stockholms Katthem
Skurusundsvägen 159
131 46 NACKA

Faddrarna är basen för ekonomin i Stockholms Katthem. Utan våra godhjärtade faddrar skulle det inte vara möjligt att bedriva verksamheten i nuvarande omfattning, trots den stora mängd ideellt arbete som utförs av våra volontärer. Den viktiga insats som våra faddrar gör kan inte nog uppskattas. Det är till stor del deras gåvor som gör det möjligt för oss att bekosta foder, sand, veterinärvård, leksaker, lokalhyra och annat som gör att katterna trivs hos oss och mår bra. För att du ska veta att dina pengar hanteras rätt granskas Katthemmets verksamhet av en auktoriserad revisor och vi har även ett s.k. 90-konto fr.o.m. december 2009, vilket också ställer krav på att pengarna hanteras korrekt. Läs mer om 90-konto här.

Om du vill bli fadder, fyll i formuläret nedan så skickar vi information och inbetalningskort till dig eller betala via autogiro. Du kan också anmäla ditt intresse via fax 08-549 017 89 eller personligen under besökstid. Varmt tack på förhand! Tipsa gärna en vän om möjligheten att bli fadder.

Namn
E-post
Adress
Postnummer
Ort
Autogiro
Meddelande
 

Vi söker volontärer!

Kalendern 2020 är här!

Öppettider

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen