Meny

8 maj 2024

Elton

Nu söker vår älskade Elton ett nytt hem.


Han är en mycket charmig men bestämd herre i sina bästa år. Rasen är Cornish Rex (han har stamtavla) och han har en mycket tunn silkesmjuk päls - som inte hårar!


Blir 8 år i augusti, chippad, vaccinerad och kastrerad.


Tyvärr trivs han inte längre tillsammans med sin dominanta storebror.

Kär katt har många namn och han går bland annat under namnen: trasselkatt, healingkatt, knaskatt. Han bjuder ständigt på många skratt!


Som personlighet är han väldigt mycket katt. Äter helst bara kattmat (inte intresserad av räkor, lax eller annan människomat). Mycket jaktinstinkt - men det ska görna vara riktiga byten (ekorrar, småfåglar t ex !!!), inte leksaker.


Gillar att träna till exempel agility när inte brorsan är med och stör. Samtidigt något av en högkänslig personlighet. Känner direkt om någon inte mår bra och behöver katthealing. Det här är också en del av hans utmaning. Känner av allt och alla och vill ha koll - på allt.


Har du ett lugnt och tryggt hem att erbjuda Elton? Utan andra katter eller små barn? Han uppskattar möjligheten till utevistelse (under trygga former).


Kostnad: 900 kronor (inklusive transportbur och chipstyrd matskål).


Hör gärna av av dig så diskuterar vi vidare. Kontaktinformation: info2018@wettergrund.se eller (gärna sms) till mobil 070 560 2315.


Viktigare att det blir rätt än att det går fort.

Hälsningar från Ingela

image7 image6 image4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen