Meny

Skicka in en berättelse!

Solkatter

När en katt fått ett nytt hem vill vi väldigt gärna att den nya ägaren hör av sig och berättar hur det går, så skicka några rader till solkatt@katthemmet.nu. Bilder (max 4 st) är också varmt välkomna! Vi publicerar din hälsning här på hemsidan och ibland även på vårt Instagramkonto.
5 okt 2019

Ann-Charlotte

Nu har det blivit en solkatt, men det tog ett tag. När Ann-Charlotte kom till oss var hon skräckslagen och alldeles hård. Varenda muskel var så spänd att hon knappt kunde röra sig. Stackars liten. Men lite i taget sänkte hon garden, och lärde sig både leka och kela, till stor glädje för oss alla. Nu är hon en katt som har gått från skygg till bara försiktig, men det kanske lugnar sig med tiden. Och...
Ann-Charlotte okt 19 Ann-Charlotte okt 19-2 Ann-Charlotte okt 19-3
2 okt 2019

Starman

Hej,  Här kommer en hälsning från Starman som flyttade hem hos oss i Tyresö. Starman fick namnet Simba och fick en storebror Sigge som gosar med honom på dagarna och busar på nätterna. En riktig glad och nyfiken kille som inte ville bli klappad så mycket men nu är det skönt när man är nära och visar kärlek.
Med vänliga hälsningar,Simba, Sigge och familjen. 
Starman okt 19-3 Starman okt 19-4 Starman okt 19-2 Starman okt 19
2 okt 2019

Fisher & Schelin

Hej! Vi kommer alltid vara oändligt tacksamma över att vi åkte till katthemmet just den dagen och träffade just dessa katter som blev en så stor del av vår familj. Nala (fd Fisher) och Princess (fd Schelin) har vuxit upp till två otroligt härliga tjejer som busar, kelar och gör våra liv bättre på alla möjliga sätt. Tack för att ni hjälpte oss att hitta varandra. 
Med vänlig hälsning,Celie,...
Fischer-Schelin okt 19-2 Fischer-Schelin okt 19
2 okt 2019

Deena & Curtis hälsar

Nu är vi hemma efter 5 månader i Dalarna. Curtis var borta i ca 12 timmar 2 gånger så nu har han GPS halsband och det är toppen, ingen oro längre. Båda Curtis och Deena mår så bra och vi ser hur dom njuter På nätterna får dom alltid vara inne. Våra trogna älskade vänner 😻😻 ger oss glädje varje dag.
Curtis-Deena sep 19 Curtis-Deena sep 19-2
2 okt 2019

Cheddar

Hej alla på katthemmet !

Här kommer en hälsning från en mycket glad och tillgiven Cheddar.Vet faktiskt inte vem som är gladast av oss två. Trots sällskapet av en spinnande trampmaskin i sängen varje natt och därmed konstant störd nattsömn, så är det lycka att vi " hittat " varandra.
Matte Inger
Cheddar okt 19
24 sep 2019

Yardley & Yates

Hej, skriver till er för att berätta hur det går för f.d. Yardley och Yates, adopterade från er 2018-09-16. Numera heter katterna Ignatius (Yardley) och Wollmar Yxkull (Yates), fast vi säger oftast Igge och Wolle.
Dem är helt underbara katter och vi älskar dem fantastiskt mycket :) . Ända sedan dag ett har de varit riktiga busfrun som är supersociala och nyfikna. Igge har växt upp till en mycket stilig...
Yardley-Yates sep 19-4 Yardley-Yates sep 19 Yardley-Yates sep 19-2 Yardley-Yates sep 19-3
18 sep 2019

Lillis 2 - 16 år!

Hej Katthemmet!
12 september fyllde jag, Lillis 2 16 år. Vid födseln hette jag Adam.
Den 17 september 2005 stoppade Ewa från katthemmet in mig i en box och körde mig till mitt nuvarande hem. Har funkat bra alla år med husse. Mår ganska bra för min ålder, lite stel i en baktass. Får massage flera gånger varje dag. Något jag gillar. Det förstår husse för att jag spinner mycket.
Hälsningar från Lillis...
Adam-Lillis sep 19 Adam-Lillis sep 19-3 Adam-Lillis sep 19-4 Adam-Lillis sep 19-2
11 sep 2019

Cardi

Hej! Jag skickar nu en hälsning efter över 3 månader med Sigma, fd Cardi, hemma hos oss. Sigma mår toppen och det tog ungefär tre veckor innan hon kände sig helt trygg här hemma. Hon är extremt kärleksfull och pratglad. Hon älskar att leka och springa runt bland rummen. Hon sover även med oss i sängen på kvällen och kommer in på morgonen när hon hör alarmet gå.
Hon förgyller våra dagar!
Jag...
Cardi - sep 19-3 Cardi - sep 19-2 Cardi - sep 19 Cardi - sep 19-4
8 sep 2019

Örjan - 10 år!

Ruskin (som hette Örjan på katthemmet) fyller nu 10 år!Egentligen vet vi ju inte när han är född, men eftersom ni på katthemmet sade att han var tre år, då för sju år sedan när han kom hem hit, så brukar vi fira hemkomstdagen som en födelsedag. Och då blir det ju 10 år i september detta år.Överlag trivs han väldigt bra här. Favoritaktiviteten är nog att få vara ute (det är en väldig tur att...
Örjan sep 19-3 Örjan sep 19 Örjan sep 19-2
8 sep 2019

Edvin

Hej!
Här kommer en liten uppdatering om Edvin som vi adopterade i maj.
Edvin heter numera Edvin-Sture, och vi älskar honom så. Han är vår lilla älskling och han har verkligen knutit an till oss. Vi sover tillsammans, leker, går i promenader utomhus i sele, gosar och varje dag när vi kommer hem springer han fram direkt för att hälsa och pussas med oss. Hans favoritaktiviteter är att sitta på balkongen...
Edvin sep 19-2 Edvin sep 19 Edvin sep 19-3

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen