Tips för att hitta ägare

Upphittade

Här lägger vi upp annonser om upphittade katter. Dessa katter har alltså inget med Stockholms Katthem att göra. Vill du annonsera, så tänk på att ju mer detaljerad information du ger, desto lättare är det att få svar på annonsen. Bifoga gärna en bild (eller högst två) i jpg-format. Skriv också helst annonstexten direkt i mejlet, så går det snabbare för oss att få upp annonsen. Mejla din annons till annons@katthemmet.nu.

Meddela oss gärna om du lyckas hitta ägaren eller det löser sig på något annat sätt. Hör vi inget ligger annonsen kvar i minst två månader. Eftersom allt arbete på katthemmet utförs av volontärer kan det dröja ett par dagar innan annonsen läggs ut.
25 jan 2016

Sköldpaddsfärgad katt (Bagarmossen)

Denna katt hittades i Bagarmossen. Är det någon som känner igen den?

Kontakta Kathrin Wänfelt Lupinska 0704294103

image
10 jan 2016

Grå och vit katt (Akalla)

Katt upphittad, springer ute och fryser i Akalla, Stockholm sen i början av December.
Hör av er, Anna, mail@alo-id.com


image
24 dec 2015

Upphittad katt (Djursholm)

Jag har en katt boende hos mig sen i Söndags i Djursholm. Återfås mot beskrivning. Bo Wenneberg 073-6216630

17 dec 2015

Brunrandig katt (Turebergs Allé, Sollentuna)

Vi hittade denna katten i fredags (15/12/12) i Sollentuna (Turebergs Allé). Randig, grå, vita tassar, hane, icke kastrerad, inga öronmarkeringar och ingen chip. Veterinären sa att han är ungefär 8 månader.

Han bor hos oss så länge, ska lämna honom till katthem om ingen ägare dyker upp. Om ni äger den eller känner någon som har tappat bort en sådan katt hör gärna av er!

Mejla till lyr7@hotmail.com...
image image
10 dec 2015

Sköldpaddsfärgad katt (Telefonplan/Hökmossen)

Mycket kelig ung honkatt som dök upp frusen och hungrig i Hägersten/Telefonplan/Hökmossen den 19 november. Saknar halsband. Ej chipad eller öronmärkt(kollat hos veterinär). Hon verkar inte vara steriliserad eller van utekatt. Bor hos oss tillsvidare.

Carina, 070-5396975

image
1 dec 2015

Bruntigrerad-vit katt (Segeltorp, Huddinge)

Denna söta katt är upphittad i Segeltorp, Huddinge. Tror att det är en tjej, mycket tillgiven men även skadad efter hennes halsband. Katten har en tatuering i vänster öra.

Känner du igen denna söta vän, hör av dig.

Tina, 070-617 14 16
image
22 nov 2015

Brun-vit randig långhårig katt (Ågesta)

Mina föräldrar bor i ågesta. I fem årstid har denna katt kommit till dem inget halsband troligtvis bortsprungen. Väldigt hängiven och inte alls skygg bara mot deras katter. Han går in och ut lite då o då nu på vintern kommer han varje dag. Ser ut som en norsk skogskatt eller någon ras.

Deras nummer är 0706654515. 
image image image
21 nov 2015

Grå honkatt med vitt (Hässelby)

Den här fina honkatten är upphittad i Hässelby i slutet av augusti. Solid (?) blå/grå med något ljusare parti på haka och bröst samt tigrerad svans. Hon är chipmärkt men chipet är ej registrerat. Upphittaren har redan eftersökt en ägare på alla upptänkliga vis under hösten (lappar, facebook, polisen mm), men utan resultat. Nu har katten kommit till oss och vi vill göra ett sista försök att hitta ägaren.

...
image
12 nov 2015

Vit och bruntigrerad katt (Liljeholmen/Nybohov)

Den här fina katten har vandrat omkring i Liljeholmen / Nybohov sen i början av oktober. För att den inte ska fara illa så har vi nu tagit den hem till oss men vi kan tyvärr inte behålla den pga allergi. Det ser ut att vara en kastrerad hankatt. Den är ”rumsren” och öronmärkt.

Vi tror att den här fina och tillgivna katten har ett hem någonstans.

Anders Sandberg

Nybohovsbacken 71

0763-488296

image
8 nov 2015

Svart hankatt (Håtunav, Upplands-Bro)

Mkt svart hankatt upphittad, Håtunavägen, Upplands-Bro. Ca 1,5-2 år enl. vet. Kastrerad. Har haft halsband, syns på spår runt halsen. Några få vita hårstrån på bröstet, gula ögon och svarta morrhår. Ej chippad eller öronmärkt. Kan gått långt då den var mkt mager för ca 3 veckor då den flyttade in på vår altan.

Maarit

0708-706409

image
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen