Tips för att hitta ägare

Upphittade

Här lägger vi upp annonser om upphittade katter. Dessa katter har alltså inget med Stockholms Katthem att göra. Vill du annonsera, så tänk på att ju mer detaljerad information du ger, desto lättare är det att få svar på annonsen. Bifoga gärna en bild (eller högst två) i jpg-format. Skriv också helst annonstexten direkt i mejlet, så går det snabbare för oss att få upp annonsen. Mejla din annons till annons@katthemmet.nu.

Meddela oss gärna om du lyckas hitta ägaren eller det löser sig på något annat sätt. Hör vi inget ligger annonsen kvar i minst två månader. Eftersom allt arbete på katthemmet utförs av volontärer kan det dröja ett par dagar innan annonsen läggs ut.
27 mar 2015

Brun-vit randig katt (Takpannev, Vallentuna)

Denna herre (tror vi) stryker runt på Takpannevägen i Vallentuna. Han är väldigt hungrig, lite tovig och svart i öronen vilket får oss att tro att han är hemlös eller bortsprungen. Vi ser ingen öronmärkning men den kan finnas under allt "öronvax". Han är skygg men låter sig klappas lite vid måltid. Hoppas han hittar hem.Kontakta nata.88g@gmail.com
image
26 feb 2015

Svart-vit hankatt (Rotebro, Sollentuna)

Ej chipad eller öronmärkt. väldigt söt okastrerad hankatt, har varit ute länge, kan ha gått långt(väldigt tovig, som ett pansartäcke). Började springa runt vårt hus 10-11 feb, väldigt skygg, rädd och hungrig, efter 2 veckors matande lockande och pockande är han nu inne i värmen. Väldigt kelig, rumsren, pratig, verkar van att åka bil.

Susanne Larsson tfn. 0736-004770
image image
16 feb 2015

Långhårig katt (Solhems Hagv, Spånga)

Den här katten har den senaste tiden varit synlig runt Solhems Hagväg (vid Spånga IP). Den har inget halsband, är inte chippad och jag såg ingen öronmärkning. Den är tam, kom fram till mig och lät sig klappas. Verkade dock lite "ofokuserad", hör eventuellt dåligt då den reagerade väldigt lite på ljud. Den är också mycket tovig.

Den som vet något om katten, kontakta Margit på 0736-230139. 
image
16 feb 2015

Vit honkatt (Märsta, Sigtuna)

upphittad vit honkatt ej steriliserad, märkt, och fanns på Ymer / Magnegatan i Valsta..Märsta ungefär för 4 månaden sen. Varit till veterinären med henne.

Hör av er email adress sagaoinonen@ymail.com...där jag nås lättast på.

Hoppas att hon hittar sitt hem..
image image
11 feb 2015

Bruntigrerad katt ( När, Gotland)

Upphittad i När på Gotland en brun/svarttigrerad hane. Har ett nummer i örat men finns ej registrerad. Är väldigt social, lugn och verkar vara van vid barn. Förmodligen en innekatt då han vill ha en sandlåda att göra sina behov i. Finns för närvarande i När. Känner Du igen den ring Håkan 070 5866550image image
28 jan 2015

Grå och vit katt (Mälarhöjden, Axelsberg)

Jag kom nyss hem till min lägenhet och utanför i trapphuset står en tilltufsad och smutsig katt och jamar.

Katten finns i trapphuset i port 23 Klubbacken i Mälarhöjden/axelsberg.Den är väldigt vänlig och Den lät mig bära runt den från granne till granne medans jag frågade om någon kände igen den. Varken jag eller någon av dem hade sätt den förr.


Min mamma och mina bröder är alergiska...
image image image
27 jan 2015

Sköldpaddsfärgad katt (Kävlinge, Skåne)

Upphittad katt hona i Kävlinge/Furulund! Efter veterinär besöket blev de konstaterat att hon inte är chipad eller öronmärkt, hon är mellan 7-12 månader! Väldigt sällskaplig! 
Kontakta jonnahansson1@hotmail.com

image
25 jan 2015

Vit-gråtigrerad katt (Viksjö, Järfälla)

Katt upphittad i Viksjö centrum, Järfälla. Kastrerad hane, ca 1-2 år gammal. Chipmärkt men utan ägare i register. Kelig men vill inte gärna bli buren. Om katten är din eller om du känner igen den ring 070-668 73 51.
image
15 jan 2015

Grå-vit hankatt (Hölö)

Den här fina hankatten dök upp i Hölö strax före jul. Känner du igen katten eller vet vem som äger den kontakta upphittaren Harriet Svensson på 073-1816611 eller maila info@luffarkatten.se
image
15 jan 2015

Svart-vit katt (Nykvarn-Södertälje)

Denna katt hittades någonstans mellan Nykvarn och Södertälje. Troligtvis är det en hona, men det är ej helt säkert.

Om du vet vem som äger katten skriv till info@luffarkatten.se
image
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Producerad av: Webbyrån Sphinxly. Uppdateras med Publiceringsverktyg Easyweb