Tips för att hitta ägare

Upphittade

Här lägger vi upp annonser om upphittade katter. Dessa katter har alltså inget med Stockholms Katthem att göra. Vill du annonsera, så tänk på att ju mer detaljerad information du ger, desto lättare är det att få svar på annonsen. Bifoga gärna en bild (eller högst två) i jpg-format. Skriv också helst annonstexten direkt i mejlet, så går det snabbare för oss att få upp annonsen. Mejla din annons till annons@katthemmet.nu.

Meddela oss gärna om du lyckas hitta ägaren eller det löser sig på något annat sätt. Hör vi inget ligger annonsen kvar i minst två månader. Eftersom allt arbete på katthemmet utförs av volontärer kan det dröja ett par dagar innan annonsen läggs ut.
27 jul 2014

Svart katt (Drakenbergsgatan, Hornstull)

En liten svart katt  driver runt på Drakenbergsgatan vid Hornstull de senaste dagarna.

gigi.isacsson@comhem.se

image
16 jul 2014

Bruntigrerad katt (Ådran, Huddinge)

Mager kelig kattjej saknar sin familj! Ådran, Huddinge

0763911081
image
14 jul 2014

Röd långhårig katt (Näsbypark, Täby)

Denna kisse stryker omkring i Täby, på Maskinvägen, där jag jobbar, sedan förra veckan enligt uppgift från mina arbetskamrater. Den är väldigt kelig och hungrig.

Kontakta mig på mirtha.tamayo@gmail.com
image
14 jul 2014

Blåsköldpaddsf. m vit kattunge (Västertorp)

Upphittad kattunge i Västertorp fredagen den 11 juli. Väldigt tillgiven och snäll. Känner du igen henne?Vänligen kontakta Heléne på helenelarsson83@hotmail.com

eller ring 073-6612265.
image
13 jul 2014

Bruntabby hankatt (Hässelby strand)

Upphittad hankatt i Hässelby strand, torsdag den 10:e juli 2014 . Smal, långbent, ca 1-2 år, okastrerad. Bruntabby, vit haka, rosa nos och gula ögon. Han är kelig och pratsam. Ingen chipmärkning, halsband eller öronmärkning. Känner du igen katten eller vet vart han bor? Hör av dig till caroline.brolin@hotmail.com, eller ring på 070-7442354.
image image
4 jul 2014

Bruntabby hankatt (Rotebro)

Upphittad bruntabby hankatt, ca 5-6 år, ej märkt men kastrerad. Har gått runt i ca 6 månader och tiggt mat och försökt komma in hos människor.Kontakta: info@katthemmet.nu 
image
29 jun 2014

Svart-vit ungkatt (Lindgården, Enskededalen)

Denna katt har senaste veckan gömt sig på Lindgården i Enskededalen. Har letat mat och varit skygg och rädd. Ser ut som en kattunge på ca 5-6 månader, troligtvis en hona. Ej märkt i öronen, vi har ej kollat chip. Vita tassar och vitt bröst. Vi har nu tagit hand om den och känner du igen katten så maila till annapovlsen@hotmail.com
image
23 jun 2014

Brun-svart katt (Hagaberg, Värmdö)

Vi har sedan en vecka fått mer och mer sällskap av den här katten på vår tomt. Hon är inte märkt, vare sig med halsband eller i örat. Just nu befinner hon sig på Värmdö i området Hagaberg. Vi åker snart på semester och skulle väldigt gärna innan dess hjälpa henne att hitta tillbaka till sin ägare.

jenny.wiggerud@passionlab.se
upph
17 jun 2014

Bruntigrerad katt (Råcksta, Välingby)

Denna katt uppehåller sig i Råcksta-Vällingby. Till synes bortsprungen eller övergiven och väldigt mager men kelig och sällskaplig. Bruntigrerad med ett slitet gulgrönt Staywell-halsband (för kattluckeöppning) runt halsen.

Känner du igen katten eller vet var den bor? Kontakta Jonatan på

070-6263529  vifslan(@) gmail.com
råcksta1 råcksta
12 jun 2014

Röd/cremefärgad katt (Rotvik, Tyresö)

Tunn, ljust orange, vilsen katt funnen i närheten av Kolardammen (Rotvik, Fårdala ridskola) 10 juni.

Om du vet något om denna katt ring då 076-1350159.
tyresö
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Producerad av: Webbyrån Sphinxly. Uppdateras med Publiceringsverktyg Easyweb