Tips för att hitta ägare

Upphittade

Här lägger vi upp annonser om upphittade katter. Dessa katter har alltså inget med Stockholms Katthem att göra. Vill du annonsera, så tänk på att ju mer detaljerad information du ger, desto lättare är det att få svar på annonsen. Bifoga gärna en bild (eller högst två) i jpg-format. Skriv också helst annonstexten direkt i mejlet, så går det snabbare för oss att få upp annonsen. Mejla din annons till annons@katthemmet.nu.

Meddela oss gärna om du lyckas hitta ägaren eller det löser sig på något annat sätt. Hör vi inget ligger annonsen kvar i minst två månader. Eftersom allt arbete på katthemmet utförs av volontärer kan det dröja ett par dagar innan annonsen läggs ut.
29 jul 2015

Fuxbrun katt (Ljusterö)

Detta är en chansning då jag innerligt hoppas att denna misse har någon ägare härute- men är det någon som saknar sin katt på Ljusterö? Vi är här ute på sommarstället nu sedan 10 dagar tillbaka, och tre dagar i rad har jag sett en mycket mager, fuxbrun enfärgad kisse med gult halsband stryka omkring vår vedbod... Den verkar mycket skygg då den springer sin kos direkt jag går ut för att locka på den....
29 jul 2015

Röd katt (Midsommarkransen)

Upphittad katt i midsommarkransen Stockholm.. Röd katt något spräcklig, svart halsband men inget telnr, tror att det är en hona osäker på chip. Super mager och smutsig, luktar lite ladugård.. Rädd och stressad som att den har varit ute en längre tid men inte skygg mot mig (människor) den har setts här i krokarna ca 2-3 veckor..

adelatherese@me.com
image image
28 jul 2015

Brunrandig hankatt (Alby, Botkyrka)

Brunrandig okastrerad hankatt har setts i Alby sen den 1 juli. Ej id-märkt. Han är nu omhändertagen.


Vet du något om katten? Kontakta: Botkyrkakattkoloni@hotmail.se
image
22 jul 2015

Död katt (Älvsjö/Hagsätra Industriomr)

Saknar någon denna katt? Låg på påfartssträckan från grossistvägen upp till Huddingevägen söderut, sannolikt påkörd, troligtvis under natten eller på morgonen onsdagen 22/7, hade inte legat länge. Hade inte möjlighet att göra så mycket då jag var i jobbet, men jag tog och lade upp den i gräsremsan bredvid. Fanns ingen tatuering eller halsband.

tomasahlborg@hotmail.com
image image
11 jul 2015

Sköldpaddsfärgad katt (Upplands Väsby)

Vem saknar den här fina tjejen...uppmärksammades redan i maj då hon flera ggr sågs på spårområdet vid Upplandsväsby station..vilket inte är en bra miljö för en liten katt :( Katten har varit mkt skygg och inte gått att närma sig. På grund av kattens tillstånd är hon nu infångad..saknar både chip och öronmärkning...När hon väl var inne så visade det sig att hon är tam.

Kontakta Liselott om du känner...
image
2 jul 2015

Grå-vit-svart långhårig katt (Upplands Väsby)

Grå-vitt-svart långhårig katta omhändertagen i Upplands Väsby, Grimsta. Var utmärglad och med dålig päls, vandrade länge. Ingen tatuering eller spår efter ett halsband. Säkert en inne katt. Återlämnas efter närmare beskrivning.

Ring Ewa 0859089213 eller 0736821873
29 jun 2015

Röd-vit perser

Vi söker ägaren till den här katten. Den är upphittad söder om Stockholm och vi har anledning att tro att den har en ägare som vi inte har kunnat identifiera.

Vi är mycket angelägna om att hitta den rätta ägaren och kommer därför inte att lämna mer information. Ägaren, eller någon som vet vem katten är, kan maila till info@katthemmet.nu och lämna mer information om den saknade katten.
image
16 jun 2015

Brun/grå randig katt (Vinsta, Vällingby)

Ljus brun, grå svagt tigrerad katt. Vitt i ansiktet. Bara liten svansstump kvar. Ser ut som en ung katt? Vistas i ett industriområde i Vinsta. Nära Vällingby. Har tyvärr inte kunnat ta bild på katten.

P.s. Det springer även en grå katt i området.

Vill du ha mer info eller tror att det är din katt ring Pirjo

Tel. 073 9776007
8 jun 2015

Sköldpaddsfärgad honkatt (Norrtälje)

Katt upphittad i Norrtälje, honkatt. Var okastrerad vid ankomst men fick livmoderinflammation och var tvungen att bli akut kastrerad hos oss. Omärkt. Mager. Runt året, mycket ung och trevlig honkatt. Sköldpaddstigrerad.

Känner du igen katten?


Kontakta Solgläntans Kattpensionat: 08-510 235 13 alt: info@kattpensionat.com
image image
6 jun 2015

Avliden röd-vit katt (Värmdö)

När jag åkte hem idag(5/6-15) såg jag ett påkört djur på motorvägen. Ingen ovanlig syn, men såg i all hast att det såg ut som en katt. Den var röd, men vit på magen. Den låg på väg ut mot Värmdö strax innan Trafikplats Insjön, i ytterkant mot mittremsan i ytterfilen.

Vår katt försvann i mars och det är fortfarande jobbigt att inte veta vad som hände honom. Är det någon som saknar en katt som stämmer...
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Producerad av: Webbyrån Sphinxly. Uppdateras med Publiceringsverktyg Easyweb