Tips för att hitta ägare

Upphittade

Här lägger vi upp annonser om upphittade katter. Dessa katter har alltså inget med Stockholms Katthem att göra. Vill du annonsera, så tänk på att ju mer detaljerad information du ger, desto lättare är det att få svar på annonsen. Bifoga gärna en bild (eller högst två) i jpg-format. Skriv också helst annonstexten direkt i mejlet, så går det snabbare för oss att få upp annonsen. Mejla din annons till annons@katthemmet.nu.


Lägg även in en annons på www.vilse.nu .


Meddela oss gärna om du lyckas hitta ägaren eller det löser sig på något annat sätt. Hör vi inget ligger annonsen kvar i minst två månader. Eftersom allt arbete på katthemmet utförs av volontärer kan det dröja ett par dagar innan annonsen läggs ut.

20 maj 2016

Brunrandig katt (Lidingö)

Katt upphittad Lidingö. Sen i måndags 16/5  har vi en ganska liten katt som väntar när vi kommer hem, och är nära omkring för det mesta. Hona; brun grå ränder, vita tassar haka o mage.
Kontakta oss på 0708 89 61 31
image image
4 maj 2016

Grå katt (Spireabågen, Hässelby)

Denna lilla grå katt har rört sig runt vårt radhus nu i en veckas tid. Jag såg den först igår. Den är grå med en vit fläck under hakan. Den är smal o lite luggsliten och verkar mycket hungrig. Finns just nu vid Spireabågen 67 i Hässelby. Hör av er om ni vet något.Mitt nummer är 0766-441250 alt. 0703-140217.
image
21 apr 2016

Vit och svart hankatt (Näsbydal, Täby)

Kastrerad hankatt, väldigt social, upphittad i Täby, Näsbydal 17/4.  Insisterade på att få komma in och var hungrig och trött. Har försökt att släppa ut honom igen men han är väldigt vilsen och vill vara nära hela tiden. Han är nu hemma hos mig. Katten är inte chippad eller öronmärkt.  
Någon som känner igen den här sötnosen?Philip 0735 314150
image image
16 apr 2016

Brunrandig och vit katt (Boo, Nacka)

Sedan några veckor tillbaka har en katt besökt min veranda i Boo i Nacka. Jag har inte gett den mat eftersom jag har egna katter och inte vill att den kissen ska vänja sig vid vårt hem och att det ska bli bråk mellan mina kissar och den.
Jag tror det är en hankatt.
Uppdatering 160418: Katten är anmäld upphittad till Polisen och är omhändertagen. Maila info@katthemmet.nu om ni äger katten eller vet...
image
14 apr 2016

Sköldpaddsfärgad katt (Bandhagen)

Nu söker vi åter en ägare. Denna gången gäller det den här fina tjejen som är upphittad i Bandhagen. Eventuellt är hon dräktig.Är det din katt eller vet du något om katten? Kanske du har sett en efterlysning? Kontakta oss på info@katthemmet.nu 
image
7 apr 2016

Sköldpaddsfärgad katt (Vällingby)

Den här damen har under en längre tid observerats i ett industriområde i Vinsta, där ett flertal katter har fångats in. När hon väl hade gått i fällan visade det sig att hon är tam. Hon har en mycket suddig tatuering i örat som inte har gått att tyda, men hon måste alltså ha haft ett hem en gång i tiden. Troligen har...
image image
1 apr 2016

Brunrandig katt (Akalla)

Jag söker ägare till denna sötnos som gått omkring i Akalla industriområde under vintern.

Katten är inte öronmärkt eller chippad. Var väldigt skygg ute men är inte rädd nu när den är inne.

Känner du igen katten eller vet var den hör hemma ring 073-7686258 eller maila fiabolin@hotmail.com

image
31 mar 2016

Grå hankatt (Hässelby Villastad)

Vi har tagit hand om en bortsprungen katt. Det är en grå hankatt med chip nummer 968000010079699. Den hittades i Hässelby Villastad och finns nu hos min dotter i Ulvsunda.

Charlotte Altéus-Stenqvist

076-329 48 50

14 mar 2016

Sköldpaddsfärgad katt (Hägerstensåsen, Västertorp)

Denna snälla katt träffade vi sön 13/3. Den jamade mycket och verkade

vilsen och lite nervös, och földe oss ca. 3km hem på egen vilja, så den fick komma in och få mat, vatten och värme.

ID-märkning saknas. Katten är polisanmäld som upphittad.

Vi söker nu den rätte ägaren, vänligen hör av er.

Andreas

073-747 17 88

image
1 mar 2016

Grå och vit katt (Hässelby Villastad)

Grå hankatt med vita tassar och vit mage, har hittats i Hässelby Villastad. Halsband och tatuering finns ej, chip ej kollat. Otroligt kelsjuk katt som är väldigt rumsren och skötsam. Ter sig mest till kvinnor. Matglad och mycket energi. Katten gillar att vara ute korta stunder men sätter sig i fönstret efter en liten stund och vill in igen.

Jag har kollat med grannar och två grannar har även haft...
image image
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen