Tips för att hitta ägare

Upphittade

Här lägger vi upp annonser om upphittade katter. Dessa katter har alltså inget med Stockholms Katthem att göra. Vill du annonsera, så tänk på att ju mer detaljerad information du ger, desto lättare är det att få svar på annonsen. Bifoga gärna en bild (eller högst två) i jpg-format. Skriv också helst annonstexten direkt i mejlet, så går det snabbare för oss att få upp annonsen. Mejla din annons till annons@katthemmet.nu.

Meddela oss gärna om du lyckas hitta ägaren eller det löser sig på något annat sätt. Hör vi inget ligger annonsen kvar i minst två månader. Eftersom allt arbete på katthemmet utförs av volontärer kan det dröja ett par dagar innan annonsen läggs ut.
22 nov 2015

Brun-vit randig långhårig katt (Ågesta)

Mina föräldrar bor i ågesta. I fem årstid har denna katt kommit till dem inget halsband troligtvis bortsprungen. Väldigt hängiven och inte alls skygg bara mot deras katter. Han går in och ut lite då o då nu på vintern kommer han varje dag. Ser ut som en norsk skogskatt eller någon ras.

Deras nummer är 0706654515. 
image image image
21 nov 2015

Grå honkatt med vitt (Hässelby)

Den här fina honkatten är upphittad i Hässelby i slutet av augusti. Solid (?) blå/grå med något ljusare parti på haka och bröst samt tigrerad svans. Hon är chipmärkt men chipet är ej registrerat. Upphittaren har redan eftersökt en ägare på alla upptänkliga vis under hösten (lappar, facebook, polisen mm), men utan resultat. Nu har katten kommit till oss och vi vill göra ett sista försök att hitta ägaren....
image
12 nov 2015

Vit och bruntigrerad katt (Liljeholmen/Nybohov)

Den här fina katten har vandrat omkring i Liljeholmen / Nybohov sen i början av oktober. För att den inte ska fara illa så har vi nu tagit den hem till oss men vi kan tyvärr inte behålla den pga allergi. Det ser ut att vara en kastrerad hankatt. Den är ”rumsren” och öronmärkt.

Vi tror att den här fina och tillgivna katten har ett hem någonstans.

Anders Sandberg

Nybohovsbacken 71

0763-488296

image
8 nov 2015

Svart hankatt (Håtunav, Upplands-Bro)

Mkt svart hankatt upphittad, Håtunavägen, Upplands-Bro. Ca 1,5-2 år enl. vet. Kastrerad. Har haft halsband, syns på spår runt halsen. Några få vita hårstrån på bröstet, gula ögon och svarta morrhår. Ej chippad eller öronmärkt. Kan gått långt då den var mkt mager för ca 3 veckor då den flyttade in på vår altan.

Maarit

0708-706409

image
21 okt 2015

Bruntigrerad katt (Västertorp, Hägersten)

Jag har hittat en katt i västertorp/Hägersten, en hankatt (tror vi), väldigt kelig, väldigt hungrig, lite smal. Ser ut att vara en ungkarl då den är väldigt liten. 
Kontakta Josefine 0736980666, josbom@liv.se

image
12 okt 2015

Avliden svart-vit katt (Örby)

En katt har hittats död i en trädgård i Örby igår. Den avlidna katten finns på Albano i Danderyd. Någon saknar honom säkert. Svart med vita tecken.OBS! Det är inte katten Maja som efterlyses på vår hemsida.
25 sep 2015

Grå/beige - vit långhårig katt ( Hägersten/Hökmossen)

Den här katten dök upp i vårt grannskap för ett par veckor sedan. Den "bor" på vår altan på nätterna och smiter gärna in vid något obevakat ögonblick och slukar maten i vår egen katts matskål. Vår "gäst" smiter iväg när vi närmar oss, vet därför inte om den har tatuering eller chip.Jag nås på: mariabergstrom64@gmail.com eller SMS till 070- 716 32 15.
image
21 sep 2015

Två katter (Lötsjökapellet, Sundbyberg)

Dessa två kompisar stryker runt Lötsjökapellet i Sundbyberg. Dom ser väldigt hungriga ut och är ganska taniga. Vill du hjälpa dom? 0729 17 96 87 för detaljerad information. Mvh, Adam
image image image
18 sep 2015

Vit och grå ungkatt (Södermalm)

Social liten kisse som upphittats på Söder. Specifikt precis utanför Paradiset, Mariatorget, där katten lekte i vägen. Jag upplever katten som rätt ung (närmare ett år kanske?). Väldig glad i mat, orädd för människor och hundar och lite spattig. Vi hittar ingen id-märkning i örat!

Kontakta mig på evita@stenqvist.co eller 07962565834
image
16 sep 2015

Vit och grå ungkatt (Gärdet)

I tisdags 15/9 hittade vi denne lille katt på våran balkong på Gärdet. Hon får mat och sovplats hos oss tills den rätta ägaren är funnen. Är detta din katt?

Hör av dig till mig på 0738453542.
image
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Producerad av: Webbyrån Sphinxly. Uppdateras med Publiceringsverktyg Easyweb