Tips för att hitta ägare

Upphittade

Här lägger vi upp annonser om upphittade katter. Dessa katter har alltså inget med Stockholms Katthem att göra. Vill du annonsera, så tänk på att ju mer detaljerad information du ger, desto lättare är det att få svar på annonsen. Bifoga gärna en bild (eller högst två) i jpg-format. Skriv också helst annonstexten direkt i mejlet, så går det snabbare för oss att få upp annonsen. Mejla din annons till annons@katthemmet.nu.

Meddela oss gärna om du lyckas hitta ägaren eller det löser sig på något annat sätt. Hör vi inget ligger annonsen kvar i minst två månader. Eftersom allt arbete på katthemmet utförs av volontärer kan det dröja ett par dagar innan annonsen läggs ut.
2 jul 2015

Grå-vit-svart långhårig katt (Upplands Väsby)

Grå-vitt-svart långhårig katta omhändertagen i Upplands Väsby, Grimsta. Var utmärglad och med dålig päls, vandrade länge. Ingen tatuering eller spår efter ett halsband. Säkert en inne katt. Återlämnas efter närmare beskrivning.

Ring Ewa 0859089213 eller 0736821873
29 jun 2015

Röd-vit perser

Vi söker ägaren till den här katten. Den är upphittad söder om Stockholm och vi har anledning att tro att den har en ägare som vi inte har kunnat identifiera.

Vi är mycket angelägna om att hitta den rätta ägaren och kommer därför inte att lämna mer information. Ägaren, eller någon som vet vem katten är, kan maila till info@katthemmet.nu och lämna mer information om den saknade katten.
image
16 jun 2015

Brun/grå randig katt (Vinsta, Vällingby)

Ljus brun, grå svagt tigrerad katt. Vitt i ansiktet. Bara liten svansstump kvar. Ser ut som en ung katt? Vistas i ett industriområde i Vinsta. Nära Vällingby. Har tyvärr inte kunnat ta bild på katten.

P.s. Det springer även en grå katt i området.

Vill du ha mer info eller tror att det är din katt ring Pirjo

Tel. 073 9776007
16 jun 2015

Svart-vit hankatt (Farsta)

Vi söker ägaren till denna kastrerade, omärkta, hankatt som har bott under ett dagis i Farsta en längre tid. Han är snäll och social och måste ha haft ett hem.

Kontakta Katthemmet på info@katthemmet.nu
image
16 jun 2015

Sköldpaddsfärgad katt

Vi söker ägaren till denna omärkta, kastrerade, honkatt som kom till oss via Väsby Djursjukhus.

Kontakta Katthemmet på info@katthemmet.nu
image
8 jun 2015

Sköldpaddsfärgad honkatt (Norrtälje)

Katt upphittad i Norrtälje, honkatt. Var okastrerad vid ankomst men fick livmoderinflammation och var tvungen att bli akut kastrerad hos oss. Omärkt. Mager. Runt året, mycket ung och trevlig honkatt. Sköldpaddstigrerad.

Känner du igen katten?


Kontakta Solgläntans Kattpensionat: 08-510 235 13 alt: info@kattpensionat.com
image image
6 jun 2015

Avliden röd-vit katt (Värmdö)

När jag åkte hem idag(5/6-15) såg jag ett påkört djur på motorvägen. Ingen ovanlig syn, men såg i all hast att det såg ut som en katt. Den var röd, men vit på magen. Den låg på väg ut mot Värmdö strax innan Trafikplats Insjön, i ytterkant mot mittremsan i ytterfilen.

Vår katt försvann i mars och det är fortfarande jobbigt att inte veta vad som hände honom. Är det någon som saknar en katt som stämmer...
29 maj 2015

Grå/brun långhårig katt (Hemfosa)

Behöver hjälp att leta efter ägare. Katten är en okastrerad hankatt, grå/brun spräcklig (?) långhårig. Katten har gått hemlös i Hemfosa hela vintern och våren.

Vet du något om katten ring 0708-180 090

image
17 maj 2015

Grå och vit katt (Liljeholmen)

Har varit i Liljeholmen i cirka 2 dygn. Ingen tatuering, chip eller halsband. Mycket kelen. Cirka ett år.
Ring 070-303 33 31 / Benita
image
16 maj 2015

Grå-svart randig katt (Vega, Haninge)

Katten kommer varje kväll/natt för att äta till oss i Haninge Vega. Jag har lappad närområdet men ingen ägare har hört av sig. Jättehungrig okastrerad hankatt.

Känner du igen mig? Ring 0708-180 090
image
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Producerad av: Webbyrån Sphinxly. Uppdateras med Publiceringsverktyg Easyweb