Tips för att hitta ägare

Upphittade

Här lägger vi upp annonser om upphittade katter. Dessa katter har alltså inget med Stockholms Katthem att göra. Vill du annonsera, så tänk på att ju mer detaljerad information du ger, desto lättare är det att få svar på annonsen. Bifoga gärna en bild (eller högst två) i jpg-format. Skriv också helst annonstexten direkt i mejlet, så går det snabbare för oss att få upp annonsen. Mejla din annons till annons@katthemmet.nu.

Meddela oss gärna om du lyckas hitta ägaren eller det löser sig på något annat sätt. Hör vi inget ligger annonsen kvar i minst två månader. Eftersom allt arbete på katthemmet utförs av volontärer kan det dröja ett par dagar innan annonsen läggs ut.
31 aug 2015

Bruntigrerad katt (Bromma Kyrka)

Vilsekommen hankatt upphittad i ett buskage i trädgård, Bromma Kyrka tidigt i augusti. Var skygg och mycket, mycket hungrig! Otydlig öronmärkning (?80?2), har inte kunnat spåra. Rör sig i området Bromma Kyrka sena kvällar, ligger och trycker i ett buskage i vår trädgård dagtid. Har halsbandat katten med hylsa, ägare sökes och vårt tel.nr, men häromdagen kom den utan halsbandet.

Vet du...
image
27 aug 2015

Röd och vit katt (Mårtensberg, Vendelsö)

Äldre katt (troligtvis hona) Ej chip, tatt i öra A*B07 eller 2. Mårtensberg Vendelsö. Skadad/sår vid ovansida svansrot. Sällskaplig.

Kontakta Anders 0704916694

image
25 aug 2015

Svart-vit hankatt (Vårsta)

Svartvit kastrerad hankatt upphittad i vårsta. Vita ben och bringa och svart rygg och svans. Den är hundvan och van att åka bil, som märktes när jag tog den till veterinären för att kolla chip (den hade dock inget). Veterinären sa att den är lite äldre. Den är extremt tillgiven, kelig och social. Är desperat efter ett hem.

Känner du igen den? Ring 070-1434897
image image
25 aug 2015

Vit och svart katt (Salagatan, Spånga)

Katten har strukit runt vår port, Salagatan 23, spånga, stockholm i en månad. (Flerfamiljhus i villasamhälle). Den är kelen och sannolikt gravid. Numera ganska tovig, smutsig. I örat en tatuering som skulle kunna vara 7337 - vilket jag sökt på utan bra träff.

Hälsn Amelie, 070-957 8185

image
19 aug 2015

Ljusröd och vit katt (Rågsved)

Bor en katt i en buske som bott där sen i vintras, sitter och jamar så fort någon går förbi eller öppnar något fönster. En granne som brukar lägga ut mat åt den ( det är inte deras, dom tycker synd om den )

Den bor i busken på baksidan på Axbergsgränd 8 i Rågsved.( garagelänga ). Har inte sett något halsband på den och är lite skygg så man kommer ej nära den.Den är ljus orange och lite vit.

...
16 aug 2015

Grå och vit katt (Sundsta, Norrtälje)

En mycket stilig, kelig och kastrerad kattpojke har hållt sig på vår tomt i Sundsta, Norrtälje sen två veckor tillbaka. Hoppas på att hitta ägaren.

Kontakta Camilla 073-4206503
image
12 aug 2015

Svart-vit katt (Lädersättra, Kallhäll)


Är det någon som känner igen den här katten. Vi tror den är hemlös. Vit på bröstet med fyra vita tassar.Det är en hankatt och syns till kring sedan mars, april vid Lädersättra i Kallhäll, Järfälla.

Ring 070/422 06 00 eller 070/782 72 71. Eva/ Tomas

image image
11 aug 2015

Röd och vit ungkatt (Jordbro, Haninge)

Ung katt hittad i Haninge/Jordbro! Känner Du igen katten, maila Annikki.engstrom@bredband.net
image
4 aug 2015

Brunrandig katt (Ektorpsv, Nacka)

I found a male cat outside my apartment in Nacka (Ektorpsvägen, in front of Nacka Sjukhus) today that seems to be lost. He doesn't have any identification (no collar/tattoo) but was meowing constantly and appeared to be scared. After chasing him for some time with food he trusted me so I could feed and give him water. I doubt he is just an outdoor cat because he was very clean, like he hasn't been...
image image
4 aug 2015

Svart-vit katt (Trångsund)

Svart/vit katt finns i Trångsund. Smutsig och hungrig. Har varit under uppsikt i ca 1 år. Verkar vara van vid människor, men är i nuläget restriktiv.

magnus.petre@gmail.com
image
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Producerad av: Webbyrån Sphinxly. Uppdateras med Publiceringsverktyg Easyweb