Meny

Furiosa (2)_red
Abigail (2)
Katitsi 2

Gåvor

Som ideell förening är vi helt beroende av generösa privatpersoner och företag och allt vi kan ha nytta av mottages med stor tacksamhet.


Pengagåvor
Om man vill skänka en slant går det bra att sätta in beloppet på vårt bankgiro 900-1793 eller plusgirokonto 90 01 79-3. Märk inbetalningen med "Gåva". Genom att vi har 90-konto är det dessutom avgiftsfritt att sätta in pengar på alla kontor hos Nordea, Handelsbanken, SEB och Swedbank.Du kan läsa mer om 90-konton här.


För betalningar från utlandet:
IBAN: SE14 6000 0000 0004 2719 3818
BIC: HANDSESS

Bank: Handelsbanken


Fadder (månadsgivare)
Man kan också vara månadsgivare, fadder till katthemmet, och skänka en slant varje månad, antingen genom insättning eller autogiro. Läs mer här.


SMS
Skicka ett sms med texten Katthem 25, Katthem 50 eller Katthem 100 till nr 72970 (nytt nummer) så skänker du oss motsvarande belopp.

 

Swish

Om du vill "swisha" en gåva använder du nummer 1239001793 (självklart helt valfritt belopp).

Skänk valfritt belopp
Med hjälp av Visa/Mastercard eller din internetbank kan du skänka valfritt belopp, minst 10:- till Katthemmets verksamhet. Detta med hjälp av Paysons betalknapp. Du blir ombedd att skapa ett Paysonkonto, men det kostar inget och är en del av säkerhetslösningen.

Ge en gåva

Läs även om hur du kan skänka din eventuella aktieutdelning till Katthemmet

Kattsaker

Vi får ofta frågor om vi tar emot t.ex. klösmöbler, kattlådor, transportburar, leksaker, o.dyl. och det gör vi självklart. Om det handlar om begagnade saker så vill vi att de ska vara hela och rena.

Foder
Vi tar tacksamt emot burkmat då vi alltid har många munnar att mätta. När det gäller torrfoder har vi valt att enbart servera våra gäster högkvalitativt torrfoder som vi köper direkt från Royal Canin. Vi vill hålla oss till en sort då de flesta kattmagar mår bäst av inte byta foder i onödan eller för ofta. De katter som är i behov av veterinärfoder får naturligtvis det. Om man vill skänka denna typ av foder vill vi helst att förpackningen är oöppnad.

Kattsand
Kattsand går naturligtvis åt i parti och minut, så det tar vi också gärna emot om den är klumpbildande.

Inlämning av kattsaker och mat kan göras under våra besökstider: Tisdag kl 13-16 ons kl 18.30-20.00 samt sön kl 14-17.

Bur/avdelningssponsring
Privatpersoner och företag kan sponsra våra burar och avdelningar: läs mer här

Shoppa på nätet
Om du ska handla via nätet kan du stödja Katthemmet, utan att det kostar dig något extra, genom att gå via God Handling eller Sponsorhuset!

Testamenterade medel
Den som vill är naturligtvis varmt välkommen att testamentera medel till föreningen. Vill du läsa mer om hur detta går till, läs mer här.


Föreningen Stockholms Katthem
Skurusundsvägen 159
131 46 Nacka
Orgnr: 802015-4517

TACK SÅ HJÄRTLIGT PÅ FÖRHAND!

Vi söker volontärer!

Nu rear vi kalendern!

Öppettider

© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen