Meny

Skicka in en berättelse!

Solkatter

När en katt fått ett nytt hem vill vi väldigt gärna att den nya ägaren hör av sig och berättar hur det går, så skicka några rader till solkatt@katthemmet.nu. Bilder (max 4 st) är också varmt välkomna! Vi publicerar din hälsning här på hemsidan och ibland även på vårt Instagramkonto.
23 dec 2018

Titti

Hej Stockholms Katthem!Jag kom till Stockholms Katthem för att adoptera och ta hem en katt. Jag tyckte om Titti direkt( jag har inte bytt hennes namn). Titti var låg och blyg och rörde sig inte utanför sin korg på katthemmet.Den katten hon var på katthemmet var inte samma katt som kom hem till mig.Titti gömde sig de första timmarna inne i badrummet där hennes kattlåda fanns. Men efter fyra...
Titti dec 18 Titti dec 18-2
22 dec 2018

God Jul från Inge

God Jul till er alla.
Från Inge

Inge dec 18
21 dec 2018

Alberto

En julhälsning från Abbe (Alberto) snart 4 år som vi har haft hos oss sedan maj 2017. Abbe är en försiktig liten kisse med stor integritet som gillar lek och sällskap. Dock fungerade det inte med en till katt i hemmet som vi provade ett tag. Abbe älskar torrfoder och att spana på ekorren som också håller till på balkongen ibland. Han väcker oss senast kl.07 varje morgon och vill ha frukost, världens...
Alberto dec 18-3 Alberto dec 18 Alberto dec 18-2
21 dec 2018

Marilyn 2

Hej-
Nu har vår kisse Suri (fd Marilyn 2) bott hos oss i drygt 2 månader och mycket har hänt på den tiden. När hon kom var hon mager som en sticka och det stack ut vassa revben på sidorna, det vart ett litet gupp då man klappade henne. Nu har hon ätit upp sig och pälsen skiner så blankt, det är svårt att tro hon är 14 år gammal.

Hon har alltid varit nyfiken och kontaktsökande mot oss (matte och...
Marilyn dec 18-2 Marilyn dec 18-3 Marilyn dec 18
20 dec 2018

Adley i Våra Katter

Hej,
jag tänkte att dela något om vår älskade Molly (i Kathemmet hennes namn var Adley). Molly’s bild är nu i den senaste ”Våra katter” tidning. Vi är jätte stolt att hon blev liten kändis :) 

Adley dec 18 Adley dec 18-2
20 dec 2018

Vaddon - 2 år i nya hemmet

Idag (2018-12 17) är det 2 år sedan den här lilla busen flyttade hem till oss från Stockholms katthems skyggisavdelning. Han var den skyggaste av de skygga och gömde sig när jag kom på besök, på katthemmet, och ville inte komma fram. Alla andra katter på avdelningen kom fram och kollade mig åtminstone en gång var, men Vaddon (som han hette då) ville inte. 
Han kom hem till oss och gömde sig i...
Vaddon dec 18
20 dec 2018

God Jul från Hasse & Bosse

Härmed skickar vi en julhälsning från våra underbara pojkar!! 
God jul och Gott Nytt År.
Kramar och kärlek från oss.Blanco (fd Hasse), Blue (fd Bosse 4), Amanda och mamma Karin

20 dec 2018

Inis, Häkkinen & Busen

Hej.
Här kommer en julhälsning från Senna (tidigare Busen), Häkkinen och Tina (tidigare Inis).
Senna och Häkkinen flyttade hem till oss i oktober 2014 och i maj 2017 fick de sällskap av Tina. Tina var väldigt blyg till en början och det är egentligen först det senaste halvåret som vi har märkt att hon känner sig trygg hos oss och t.o.m. sover i min och sambons säng på nätterna. 
Dock...
Busen Inis Häkkinen dec 18
4 dec 2018

Agneta - uppdatering

Hälsning från Sherine (Agneta) Hon varit hos mig sen slutet av augusti. Det har varit så roligt att se utvecklingen. Det tog två månader att få henne acceptera mina två andra katter. Speciellt Leo som försökte leka med henne så fort hon kom ut från soffan. Men nu allt flyter på; hon går på lådan och blir inte rädd för dammsugaren som gjorde att hon kissade på sig första gången. Men att följa denna...
Agneta nov 18
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen