Meny

Skicka in en berättelse!

Solkatter

När en katt fått ett nytt hem vill vi väldigt gärna att den nya ägaren hör av sig och berättar hur det går, så skicka några rader till solkatt@katthemmet.nu. Bilder (max 4 st) är också varmt välkomna! Vi publicerar din hälsning här på hemsidan och ibland även på vårt Instagramkonto.
7 jul 2019

Rami

Hej!
Här kommer en hälsning från Rami. Jag bor nu i Haninge med min kattsyster Leena, hon fräste mycket åt mig i början men nu är vi goda vänner och sover tillsammans. Min favoritsysselsättning är att leka med ”spön” och bollar samt att spana från balkongen. Jag är fortfarande försiktig men känner mig tryggare dag för dag och människorna har fått klappa mig.
 Tack för att ni tog hand...
Rami juli 19-2
7 jul 2019

Galvin

Hejsan allihopa! Jag har nu bott hos min adoptivfamilj i ungefär ett och ett halvt år. När jag först kom hit var jag lite rädd för den gråvita katten Tosse som bodde här sedan innan, men väldigt snart blev vi bästa vänner. Vi är tillsammans varenda dag så jag har det fint här.   
Husse och matte har satt upp ett nät runt altanen hemma hos oss så att vi utan risk för att gå vilse kan...
Galvin jul 19 Galvin jul 19-5 Galvin jul 19-2 Galvin jul 19-4
26 jun 2019

Manricos sommarhälsning

Här kommer en sommarhälsning från Sixten (tidigare Manrico). Han njuter på landet i Trosa. Både i uteburen och på promenaderna i skogen som vi går minst 3-4 ggr/ dag. Han springer som en galning mellan träden och hoppar upp i varje. Han är så mysig, kelig och busig. Finns ingen bättre. 
Ha en skön sommar önskar vi och Sixten🌻

Manrico jun 19
20 jun 2019

Columbus - snart 9 år i nya hemmet

HejDet var et tag sen jag mår jättebra här ligger jag o slappar lite min kompis ligger i tv rummet o våran huse o mate mår och så bara bra börjar bli varmt så vi ligger en hel del på balkongen skönt är det tänkte bara höra av mig att jag trivs jätte bra ha en trevlig sommar på er alla kram . //Columbus

Columbus jun 19
15 jun 2019

Hannelore & Charity

Hej katthemmet, Här kommer en hälsning från Hunny (f.d. Hannelore) och Cherry (f.d. Charity):Cherry och Hunny har bott här nu i 7 månader. När de först kom till oss var de väldigt skygga, men har gjort enorma framsteg. När Cherry först kom till oss gömde hon sig under soffan, men gillar nu att vara med oss istället. Cherrys favoritaktivitet är att äta mat och jaga fluffiga leksaksbollar. Hennes...
Hannelore-Charity jun 19-2 Hannelore-Charity jun 19-4 Hannelore-Charity jun 19 Hannelore-Charity jun 19-3
15 jun 2019

Rachelle - uppdatering

Hej på er,Nu har vi haft Pixel (fd Rachelle) i drygt 1.5 år och hon är en helt fantastisk liten individ!Tänk vad trygghet och kärlek kan göra för en fd. "vildkatt". Jag skulle kunna skriva en hel roman om vår resa tillsammans (hittills) men håller det kort och vill bara berätta att hon mår toppen! Tillsammans med vår andra katt, Lilly (som synes tillsammans med Pixel på bilderna), som vi haft sedan...
Rachelle jun 19-3 Rachelle jun 19-2 Rachelle jun 19 Rachelle jun 19-4
4 jun 2019

Birka & Bernadine - uppdatering

Hej!
Snart är det ganska exakt 13 år sedan Birka och Bernadine flyttade hem till mig och jag ville passa på att skicka en hälsning. Tänk vad tiden går..
Tjejerna är sig lika! Birka är nästan lika busig ännu och vill vara med överallt. Bernadine är världens gosigaste och väcker mig fortfarande flera gånger varje natt för klappar.
Båda har tyvärr fått forl på äldre dagar men det hanterar vi och som...
Birka-Bernadine juni 19-3 Birka-Bernadine juni 19 Birka-Bernadine juni 19-2
27 maj 2019

Snurre Sprätt

Meow Meow!🐾😴 trötta hälsningar från Snurre (Ajax)

Snurre Sprätt maj 19-2 Snurre Sprätt maj 19 Snurre Sprätt maj 19-3
13 maj 2019

Jerry & Indiana

Hej!Här kommer en hälsning från Yatzy (fd. Jerry) & Indiana.
Yatzy har bott hos oss i 5 år nu och har blivit en sån sällskaplig katt! Han var så skygg & rädd i början, det tog nästan ett år för mig & min sambo för att vinna hans tillit, men efter det har det bara blivit framsteg efter framsteg. Han älskar att sova i sängen med oss eller ligga & mysa brevid en i soffan. Annars så gillar Yatzy att leka...
Jerry-Indiana maj 19-2 Jerry-Indiana maj 19-3 Jerry-Indiana maj 19 Jerry-Indiana maj 18-4
9 maj 2019

Leo 4 & Jesse - kompisar!

Leo (Leo 4) och Dingus (Jesse) sänder trötta hälsningar till alla katter på katthemmet. De älskar att sova tillsammans!

Jesse-Leo 4 maj 19

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen