Meny

Brisha

Har åkt hem2 årHonkatt

OBS! Vill flytta tillsammans med Bernicia.


BRISHA är en svartsköldpadda och vit honkatt född ca april 2017. Hon kom till Katthemmet tillsammans med bla Bernicia från en mindre koloni i Bro. 


Fd akutmatte berättar

Bernicia och Brisha var två skygga tjejer när de kom till oss. I början höll de sig gömda och var mest aktiva på nätterna. Brisha var den som var modigast i början och vågade komma fram och lukta lite på handen. Hon är lite lugnare än vad Bernicia. Så när Bernicia vågade vara framme allt mer och leka så höll Brisha lite mer avstånd och tittade på vad vi gjorde. Bara de senaste veckorna har Brisha dock velat vara med och leka mer och håller sig mer i närheten av oss. Hon gillar att sova på mjuka ställen och brukar hoppa upp och ligga i soffan när man sitter där, men en liten bit bort. Hon är en otroligt söt kattjej!


Tjejerna trivs väldigt bra ihop. De leker och sover med varandra och vill därför flytta tillsammans. De har en bit kvar innan de är vana vid oss människor. Reser man sig upp för att gå så blir de fortfarande lite rädda, men de har kommit en lång bit på vägen och Brisha blir en säkrare katt för varje dag.


Kompisarna flyttade till sitt nya hem 2019-03-31. Brisha (5)_red Brisha (2)_red Brisha och Bernicia_red Brisha

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen