Meny

Sybil

Har åkt hem3 årHonkatt

SYBIL är en svart honkatt född ca 2015. 


Hon kom till Katthemmet tillsammans med bla Salim (som redan har fått ett hem) från ett från ett hem i Sandviken kattsituationen gått överstyr


Akutmatte berättar: 

När Sibyl kom till mig för lite mer än ett år sen så var hon väldigt rädd och hon låg och gömde sig i nästan två veckor innan hon vågade sig fram. 

Hon ä fortfarande lite blyg och gillar att ha lugn och ro omkring sig. Hon gillar inte när det är för mycket besök och när jag ska dammsuga vill hon få gå undan och gömma sig tills jag är klar. Det har tagit lång tid för Sibyl att bli varm i pälsen men nu är hon riktigt gosig och gillar mitt sällskap. 


Hon är samtidigt en aktiv ung katt som älskar när man drar ett snöre som hon får jaga. Hon är duktig på att visa när hon vill leka, då sätter hon sig vid snöret och stirrar på mig. Hon kommer även glatt och hälsar när man kommer hem och kan vara väldigt pratglad.

Hon gillar att få mysa i famnen och få sova i sängen då spinner hon högt. Hon tycker om att ha många mysiga ställen att få ligga på, helst på en högre höjd. Hon är även nyfiken och tycker mycket om att sitta i fönstret och titta ut.


Sybil vill vara ensamkatt i sitt nya hem.


Sybil åkte hem 180228.

Sibyll1_red Sibyll2_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen