Meny

Anubis

Har åkt hem

Denna katt finns i akuthem
ANUBIS är bästa kompis med Leila, numera Shasti. När matte utökade sin tvåbenta familj visade det sig tyvärr att en av de nya familjemedlemmarna är kattallergiker (slutet av maj 2007). Anubis och Leila måste därför hitta ett nytt hem. Nuvarande ägaren berättar:

Anubis är född 2005 och en väldigt speciell katt med vacker teckning i svartsmoke och vitt, så tillgiven och gosig att det är otroligt. Han sitter helst väldigt nära eller på dig, i knät när man sitter framför datorn, i famnen när man ser på TV och sover helst med huvudet på ens axel med tassen på bröstet. Ofta lägger han mjukt tassen på människors hand eller i ansiktet som om han klappar personen, och till skillnad från de flesta katter älskar han också att se folk djupt in i ögonen och bara mysa! Han pratar också gärna och mycket med olika charmiga ljud, allra mest med spinnande, men också mjuka kurranden och små jamanden, och när han vill någonting talar han om det klart och tydligt. Han älskar att leka och laserpekare är en särskild favorit. Anubis är världens snällaste katt och älskar alla, både katter och människor. Han brottas och gosar gärna med sin bästa kattkompis Shasti, men kan han välja mellan att gosa eller leka med sin kattkompis eller med dig, så väljer han dig!

Båda katterna är väldigt läraktiga och så väluppfostrade som det går att få en katt. De är jätteduktiga på att bara klösa på klösmöbler och bara äta på krukväxter som är till för dem. De leker och gosar ihop på ett underbart sätt, och håller varandra sällskap när de är ensamma, så de måste få ett nytt hem tillsammans. De skulle troligen komma mycket bra överens både med barn och ytterligare katter. Bättre vänner och familjemedlemmar än dessa två kissar kan man inte få, nuvarande matte hade aldrig släppt dem ifrån sig om det inte varit för svår allergi hos familjemedlem. Den nye ägaren får med klösmöbler, massor av leksaker, transportburar, sovkorgar och minst ett halvårs försäkring för båda katterna. Nuvarande matte ställer också gärna upp som kattvakt om det behövs.

Anubis & Leila åkte till hem nr 2 2007-07-23
Anubis 2 Anubis

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen