Meny

Astro

Har åkt hem

Denna katt finns i akuthem
ASTRO är, som synes, en jättesöt kille född ca april 2006. Han är upphittad i Viggbyholm, Täby.

Akutmatte berättar:
Astro är en mycket stilig ungkatt med en vackert marmorerad tabbyteckning och en liten söt tegelfärgad nos. Han vet minsann hur en innekatt uppför sig, han sköter sig exemplariskt - går i kattlådan, äter all sorts mat, klöser bara på kattmöbeln och har inte haft ner en enda blomkruka! Jag inbillar mig att det är husets egna "kattboss", Jansson, som har lyckats uppfostra Astro. Det Jansson gör - det gör även Astro.

Han kom till oss i början av november och var då mycket skygg och rädd för människor. Numera är Astro helt klappbar, åtminstone av akutmatte och -husse som han nu lärt känna och litar på. Fortfarande är "främmande" människor lite läskiga. Men nu när han upptäckt hur skönt det är att bli klappad får han nästan inte nog! Han springer efter om man slutar klappa innan han är nöjd ... spinner och dräglar, trampar och smågnager lite på våra fingrar när det blir ooooooooooolidligt mysigt. Astro är hur go som helst och verkar helnöjd med tillvaron! Svårt att tro att han för bara 6 månader sedan var så rädd att han knappt visade sig...

Den här killen behöver absolut ha en kattkompis i sitt nya hem, eftersom han älskar att busa med andra katter. När han inte hittar på bus så är han otroligt kärvänlig med och tvättar gärna sina kattkompisar. Laserpricken och pälsmöss är favoritleksaker, men även Jansson svans är kul att lattja med!

Astro åkte hem 2007-06-02
Astro 2 Astro

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen