Meny

Bella Vue

Har åkt hem

Denna katt finns i ett akuthem
BELLA VUE, Sandy Blue och Ilma Sue är alla utomhusfödda ca juni 2007 och kommer från en kattkoloni i Tranholmen. Bella Vue är en svart tjej med en liten stump till svans. Bella var räddast av de tre och fick ganska snart flytta till ett av våra akuthem där vi hoppades att hon på ett bättre sätt skulle hitta tilliten till oss människor. Med tid, tålamod och kärlek brukar det ju så småningom ge sig.

Mars 08, akutmatte berättar:
Bella gjorde sin entré här som en rädd liten tjej som med fräs försökte skrämma bort mig när jag kom för nära. Hennes resa framåt har dock gått med stormsteg och Bella är katten som får mig att vakna med ett leende varje morgon. Förvisso kan hon fortfarande vara lite rädd för nykomlingar och hastiga rörelser, men hennes nyfikenhet och glädje tar allt mer över och hon har i en rasande fart utvecklas till en katt som njuter av livet och vågar ta för sig. Precis som en ungkatt ska vara så är Bella en riktig liten busa och kallas därav även för Bella Bus här hemma. Hon gillar att leka med mina egna katter, men är inte de på humör så leker hon gärna själv. Favoritleksaken är små råttor som man kan slänga upp och bära runt på.

Kel och gos är något annat som Bella gillar. När hon känner sig trygg så får man mer än gärna klappa och då lägger hon sig och blir helt avslappnad. Att bli kliad bakom öronen och under hakan är riktigt skönt och då trycker hon sig emot handen för att få mer. Länge har Bella spanat in sängen och storögt tittat på mina egna katters mys med aktumatte när jag vaknar på morgonen. Bella har länge sovit i sängen men inte riktigt vågat kommit fram men så imorse hände det till min stor glädje. Bella tog steget upp på bröstet för att mysa.

Bella Vue åkte hem 2008-03-15
Bella Vue 2 Bella Vue

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen