Meny

Björne

Har åkt hem

Denna katt finns i akuthem
BJÖRNE och Kisen är f.d. hemlösa, urgulliga ungkatter födda ca maj 2007. (Ytterligare två syskon - Asta & Dexter - finns i ett annat akuthem)

Björne berättar:
Jag kommer från de djupa sommarstugeskogarna i Södermanlands län med min brorsa Kisen och två till syskon som finns i ett annat akuthem. Oj va rädd jag var när jag först kom hit. Jag burrade upp mig och fräste och såg farlig ut. Men det hjälpte inte ett dugg. Matte kramades med mig och Busan tvättade mig och Mojje han lekte tafatt med mig. Och jag försökte verkligen fortsätta vara fräsig och cool men det gick inte. För jag älskar verkligen att kramas.... och att busa...... och att mysa med Busan, Mojje och min brorsa Kisen. Och att få ligga i mattes famn och bli kliad, ja det e det bästa jag vet, matte säger att jag låter som en motorsåg Hon säger att jag är som en helt annan katt numera och så säger hon att jag e en söt liten tjockis. Hm så ja, e lite matglad, jag växer ju fortfarande!!

Det finns massor med leksaker här och jag älskar att busa. Favoriten är laserpekaren oj va jag springer då. Men sen så gillar jag att fånga allt som matte kastar till mig, matte säger att jag skulle kunna vara landslags målvakt. På kvällarna så kammar matte oss och det gillar jag verkligen, skulle kunna få hålla på med det hela tiden, men
matte verkar tycka att det räcker efter ett tag. Men oj va snygg jag blir Jag vill ju helst komma till samma hem som min brorsa Kisen för vi hör ju liksom ihop. Tassar från Björne.

Här finns fler bilder på sötnosarna.

Björne & Kisen åkte hem 2007-12-23
Björne 2 Björne

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen