Meny

Carsten

Har åkt hem

DENNA KATT FANNS PÅ KATTHEMMET
CARSTEN är en av de hemlösa katter som fångades in i Husby under våren/sommaren 2007. Han är född ca 2006 och är som synes en ursöt kille i vitt med röda tigrerade partier. Dessutom är han väldigt snäll, kelig och lekfull.

Carsten fick ett hem tillsammans med Mac i början av juli 2007, men kom tillbaka bara ett par veckor senare då nya ägarens allergi inte klarade mer än 1 katt. Han fick snabbt ett nytt hem tillsammans med Timothy dit de åkte 2007-08-02. I mitten av november 2009 returnerades killarna då ägaren skulle flytta ihop med en kattallergiker.

Senaste ägaren (som kallade Carsten för Jones) berättar:
Jones är den mest sociala katt jag någonsin träffat. Han tycker om att följa med och se vad som händer med alla i hemmet. Han pratar gärna med dem som vill lyssna. Närhet och att bli kliad och klappad på är inget problem. Jones älskar att lägga sig på rygg och bli kliad på magen, sträcka på sig och visa hur lång han är. Om han är missnöjd över något eller saknar uppmärksamhet är han inte sen med att tala om det. Busig som de flesta katter är, modig och inte direkt rädd för något förutom något nytt, då han gömmer sig, men kommer fram rätt fort ändå av ren nyfikenhet. Vad gäller mat så äter gärna Jones sin kattmat och blötmat. Han är inte så intresserad över människomaten utan ser alltid till att det ska vara väl fyllt i hans egen skål.

Carsten & Timothy åkte till hem nr 3 2010-01-09
Carsten 2 Carsten

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen