Meny

Dihma

Har åkt hem

Denna katt finns på Katthemmet
DIHMA, aka Kapten Mjau, är en superfin sköldpaddsfärgad tjej som är upphittad i Järfälla. Fröken är född ca 2003 och är, på sköldpaddors vis, en bestämd liten dam som passar bäst som ensamkatt.

F.d. akuthemmet berättar:
Kapten Mjau är världens finaste katt. Hon är dessutom otroligt vacker med sköldpaddsfärgad silkeslen päls. Hon är otroligt kelig, kommer alltid fram på morgonen och sitter i akutmattes eller -husses famn och kurrar. Hon har ett lustigt sätt att luta sej mot matte eller husse när vi sitter i soffan och softar. Helst ligger hon dock i famnen eller på hussens mage. På nätterna kan man vakna till det att hon smygit sej fram och ligger nu på samma kudde som en själv!

Hon är otroligt lekfull och älskar mest snören av olika slag. Då ligger hon oftast på rygg och viftar med tassarna och hugger med munnen efter snöret. Boll gillar hon inte att springa efter, det är för jobbigt! När hon kom till oss tog hon sej ofta fram på soffan genom att 'hala' sej fram som en säl. Mycket gulligt! Hon kan vara ganska bestämd också när hon inte vill bli störd. Att sitta i fönstret och spana är trots allt en viktig uppgift! Som sagt, världens finaste katt!

Dihma åkte hem 2008-02-10
Dihma 2 Dihma

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen