Meny

Halley

Har åkt hem

Denna katt finns på Katthemmet
HALLEY, Lucky Love & Havannah är ytterligare katter från kattkolonin i Henriksdal. Lite försiktiga, men snälla, klappbara och fantastiskt söta!

F.d. akutmatte berättar:
När Halley kom till mig var hon undernärd och uttorkad vilket resulterade i att denna lilla tjej varje dag fick följa med akutmatte till jobbet för översyn. På akutmattes jobb blev hon snart allas lilla gullunge och vem kan motstå denna bedårande tjej som tappert och tålmodigt kämpade på.

Idag är Halley en frisk och glad lite krabat som möter akutmatte i dörren när hon kommer hem. På morgonen kommer hon trampandes i sängen för att gosa och kela och då spinner hon högt. Halley är väldigt sällskapssjuk-- där du är , är även hon (om hon inte busar med sina kompisar) -- vilket resulterar i att hon gärna sitter i knä på dig då du äter din middag. När du puttar ner henne så kommer hon glatt och hoppar upp igen.

Precis som små kissar ska vara är hon även väldigt nyfiken, vilket bl.a resulterat i ett dopp i toaletten. Halleys favoritplats att sova, förutom sängen, är på en handduk på elementet där är det varmt och gott. Hon har under sin tid i akuthemmet utvecklats till en trygg och social kisse. Naturligtvis vill Halley precis som våra andra kattungar ha en snäll kattkompis i sitt nya hem.

Halley åkte hem 2008-01-01
Halley 2 Halley

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen