Meny

Harri

Har åkt hem

Denna katt finns i akuthem
HARRI är en jättefin bruntigrerad kille född ca mitten av juli 2006. Han och syskonen Hertta och Hannes (som redan har fått nya hem) bodde i ett hål i marken under en trappa i Rågsved. När deras mamma blev påkörd fångades de in.

Såhär berättar akutmatte:
Harri har äntligen gjort STORA framsteg!!! I början var han ju så rädd för händerna och skyggade undan så fort jag kom nära. Men nu, Harri är en helt underbar katt!!! Han har blivit så tam! Han sover i min säng varje natt och älskar att ligga i knät och mysa. Nu får jag även bära runt på honom kortare stunder och han börjar uppskatta pussar på huvudet!..

Detta är en väldigt framåt och nyfiken kille, som gärna vill vara med överallt. De enda gångerna man ser att Harri blir lite försiktig är när det kommer hem många besökare på en gång. Men om han bara får lite tid, så kommer han snart fram. Tyvärr vill Harri gärna smita ut... Han måste därför bo hos någon med väl inhägnad balkong eller någon med tålamod som kan träna honom att gå i koppel...

Harri älskar fortfarande att leka, helst då med mina andra katter. Därför behöver han ha en kattkompis. Jag tror att en familj med barn kan passa honom utmärkt. Han har bara träffat ett barn hos mig, en 2,5-åring. Då var han lite osäker de första minuterna - men sen tog nyfikenheten över hand! Han var med hela tiden och lekte gärna med honom! Eftersom Harri är oerhört aktiv och lekfull behöver komma till ett hem med stora ytor, där han har möjlighet att rusa runt och leka.

Harri åkte hem 2008-01-01
Harri 2 Harri

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen