Meny

Hassel

Har åkt hem

Denna katt finns på Katthemmet
HASSEL är ytterligare en av katterna från Lövsta-kolonin, varifrån vi omhändertagit 16 katter. En jättesöt, kelig och mysig, röd-vit kille, född ca 2004.

F.d. akutmatte berättar:
Hassel är superfin med sin vita och oranga teckning. Från att ha varit väldigt blyg har han kommit fram från sin trygga vrå bakom gardinen och har insett hur mysigt det är med gos och mänsklig kontakt. Han är nästan som en liten bebis, vill gärna ligga i knät eller i famnen och bli klappad. Och spinner högt och ljudligt. När man kommer in till honom är han framme vid benen på en gång och mjauar högt för att bli klappad. Han är verkligen en liten gos. Tidigare var okända människor väldigt otäckt, men nu vet han att de också kan klappa och gosa med honom och det tar inte många minuter innan han är framme och ligger i deras knä också. En riktig familjekatt.

Hassel busar gärna, då blir ögonen alldeles svarta o då vet man att nu är det bus på gång. Roligast är det när matte drar ett snöre eller en pinne, den kan man jaga och bita på hur länge som helst. Bollar och annat smått är så klart kul det också. Hassel tycker också om att sitta på fönsterbrädan och titta ut. Men när grannens katt spatserar förbi på utsidan så blir han rädd, reser ragg och springer och gömmer sig. Andra katter kan vara läskiga och farliga.

Hassel åkte hem 2007-07-14
Hassel

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen