Meny

Kahvi

Har åkt hem

Denna katt finns på Katthemmet
KAHVI är en liten svart-vit kille, född ca mitten av juni 2007. Han är upphittad i ett stall i Huddinge med syskonen Melitta, Zoega och Kape samt mamma Lavazza (som än så länge finns kvar i akuthemmet).

Akutmatte berättar:
Kahvi är tuffast i kullen. Redan första dagen denna kattfamilj kom hem till mig var han ganska snabbt framme och undersökte lägenheten. Han är inte heller särskilt rädd för främmande människor, och låter sig lyftas upp ganska lätt. Han är otroligt nyfiken på folks fötter och tycker om att smyga fram och lukta på folk han inte känner. Att busa är jätteroligt, och det finns många saker man kan jaga genom lägenheten. Det behöver ju inte vara kattleksaker, det kan till exempel vara mattes lypsyl eller en penna.
Marsvinen som bor i köket är också väldigt spännande. Liksom deras hö, som även det är roligt att busa med. Och klättra i krukväxter, dra i persiennsnören, världen är full av leksaker! Kahvi är väldigt snäll och låter sig hanteras utan allt för stora protester, även när det gäller mindre roliga saker, som få en vaccinationsspruta. Framåt kvällen kommer han gärna och lägger sig i sängen, efter att ha lekt med lakanen när man bäddat förstås.

Kahvi åkte hem 2007-11-16
Kahvi 2 Kahvi

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen