Meny

Kisen

Har åkt hem

Denna katt finns i akuthem
KISEN och Björne är f.d. hemlösa, urgulliga ungkatter födda ca maj 2007. (Ytterligare två syskon - Asta & Dexter - finns i ett annat akuthem)

Kisen berättar:
Jag kommer från de djupa sommarstugeskogarna i Södermanlands län med min brorsa Björne och två till syskon som finns i ett annat akuthem. När jag först kom till det här stället så var jag rädd och fräste vid anblicken av akutmatte. Jag och brorsan Björne låg i en liten hög i fönstret och försökte göra oss osynliga, det gick sådär. Det höll i sig typ ett dygn för min del sen upptäckte jag att husets egna katter Mojje och Busan var jättesnälla och hade massor med roliga leksaker. Och att sen få sitta i akutmattes famn och bli klappad och kliad jag det var ju rena drömmen.

Nu efter att ha varit här ett par veckor så säger matte att jag blivit lite rund men att jag e så söööt och jag kan ju bara hålla med, ja om den söta delen iallafall. Sen säger matte att jag har ett gravt beroende av glass, jag vet inte vad hon menar med det!? Och jag älskar att busa med brorsan och Busan och Mojje. Favoriten är leksaksmöss, älskar att få dom kastade mot mig, då försöker jag fånga dom och sedan så spelar jag fotboll med dom Jag och brorsan brottas mycket oxå, vi gillar att busa ihop. På kvällarna så kammar matte oss allihopa och det e så sköönt...Och sen så blir man ju lite snygg oxå. Jag vill ju helst komma till samma hem som min brorsa Björne för vi älskar verkligen att vara tillsammans. Tassar från Kisen

Här finns fler bilder på sötnosarna.

Kisen & Björne åkte hem 2007-12-23
Kisen 2 Kisen

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen