Meny

Knarre

Har åkt hem

Denna katt finns i akuthem
KNARRE är en jättesöt kille, bruntigrerad med vitt och något rund om magen. Han är född ca 1997 och kom till oss från ett dödsbo. Nu finns Knarre i ett av våra akuthem där akutmatte berättar såhär:

Knarre fräste och morrade de första två dagarna tills han kom på att det var mig han fick mat av och sen dess har han varit världens keligaste och snällaste. Hans favoritplats är upp på soffan där han har utsikt över nästan hela lägenheten. Dietfodret jag ger honom är inte gott, tycker han, men han äter det om det inte finns något annat. Fast ibland får han lite annan mat också och då blir han jätteglad. Han äter lite på blommorna och på en sladd men annars är han en otroligt social och enkel kisse. Han behöver mycket sällskap och närhet verkar det som. Han blir inte rädd när vi får besök, men när dammsugaren kommer fram så fräser han till!

Knarre verkar inte gilla andra katter nåt vidare och vill nog vara ensam herre på täppan tillsammans med någon som är hemma mycket och vill ha sällskap av en såhär stilig herre.

I mitten av oktober 2007 beslutade akuthemmet att han fick stanna där.
Knarre 2 Knarre

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen