Meny

La Nilsson

Övrigt

Denna katt finns i akuthem
LA NILSSON är, som synes, en mycket tjusig tjej i vitt med partier i svart och rött. Hon hittades skadad och togs till Bagarmossens Djursjukhus. Nu är hon fullt återställd och finns i ett av våra akuthem där akutmatte säger såhär:

När La Nilsson kom hem till mig en kväll i början av augusti var det ingen som bor i samma trapphus som missade att nu kommer kattdam på besök! Hon meddelade högljutt att här kommer jag!!! Första natten i nya hemmet var något orolig, men det blev lugnare sedan och nu är det hur lugnt som helst.(Bara damen får som hon vill.. ) La Nilsson är en underbar liten tjej. Hon är mycket snäll och otrolig kelig, en riktig kurrmaskin, sover gärna intill akutmatte i sängen. Mycket nyfiken på allt som händer. Dock inte så nyfiken att hon skulle äta upp blommor eller plocka ner böcker från bokhyllan. Hon är mycket försiktig med inredningen.

Pratig kan hon vara, men det verkar som att hon pratar bara när hon vill något eller har synpunkter på något. Hon dricker gärna direkt ur kranen om tillfälle ges. Dessutom tar La Nilsson mycket gärna en promenad i koppel -- hon älskar hon det!

Dagen efter att fröken Nilsson kom upp på hemsidan ringde hennes ägare. Fluffy, som hon egentligen heter, hade då varit borta i ca 2 månader. Men nu är hon alltså återförenad med sin familj.
La Nilsson 2 La Nilsson

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen