Meny

Mats

Har åkt hem

Denna katt finns på Katthemmet
MATS är infångad i Husby i samband med projektet att minska det stora antalet hemlösa och förvildade katter där. En vackert bruntigrerad och väldigt söt kille med lite knöggliga öron och en mycket mjuk och fin päls. Mats är en ganska stor kille och väldigt "kompakt" i kroppen. Mats är ursnäll, fullt klapp- och påpussbar

F.d. akutmatte sa såhär:
Mats må se ut som en riktig tjurskalle, men han har ett hjärta av guld. I början tyckte han att människor var lite läskiga, men trots det försökte han aldrig rivas eller bitas, inte ens om man lyfte upp honom. Den senaste tiden har han gjort väldigt stora framsteg. Han är numera som vilken tam misse som helst, och blir alldeles överfötjust när matte kommer hem. Särskilt om jag har varit borta ett par dagar (med kattvakt anlitad givetvis). Då vet han knappt var han ska ta vägen, så glad blir han. Han spinner och går på, och han älskar att bli kliad runt huvudet.

Mats har också börjat leka en hel del. När han jagar en leksak går han in i det med liv och ust, och då gäller det att hålla fingrarna borta! På natten brukar han sova antingen i en fåtölj eller i min säng. När jag somnar vill han helst ligga uppe vid bröstet och gulla. "Lillebror" Morrgan har blivit väldigt förtjust i Mats och springer ofta efter honom och jamar och vill gulla. Mats tar det hela med jämnmod och låter sig blidkas och bli pussad på ibland, men ibland brottar han ner Morrgan och biter honom istället. Men mestadels är de såta vänner och äter ur samma matskål och sover ibland bredvid varandra. Mats är fortfarande lite blyg för främmande människor, och brukar inte frivilligt visa sig om jag har besök.

Mats åkte hem 2007-08-04
Mats 2 Mats

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen