Meny

Pärla

Har åkt hem

Denna katt finns på Katthemmet
PÄRLA är en jättefin och mysig kattdam i vitt med några röda och svarta fläckar som piffar upp. Hon är lite äldre, född 1999, och kom till oss från ett dödsbo.

Akutmatte berättar:
Pärla är en mysig, lugn och gosig äldre dam. När hon kom till oss saknade hon sin ägare och var reserverad, ville knappt äta och lekte inte. Efter ca 2 månader blev hon dock en katt igen; blötmaten som hon vägrade äta tidigare slukar hon nu med god aptit och hon har blivit mycket mer lekfull och säker i sig själv. Pärla är ingen knäkatt (än så länge?), men är gosig och spinnig. Vill gärna vara i samma rum som man är i. Favoriten är att gosa om man sitter framför datorn, då ska det trampas och spinnas och strykas mot ens hand. Ibland kan hon ge upp små bedårande jam när hon är glad att se en, men överlag är hon en tyst katt.

Pärla har inte sönder saker och hon klöser inte på möbler utan använder sin klösbräda som ligger på golvet (klösträdet har hon inte förstått sig på ännu) och hon går på lådan utan problem.

Vi tror hon skulle trivas i ett lugnt hem där hon får stanna resten av sitt liv och bli uppassad. Gärna hos någon som är hemma mycket då hon är van vid det - en yngre pensionär kanske? Alternativt skulle det kanske fungera bra att ha en lite lugnare katt som sällskap till henne.

Pärla åkte hem 2008-01-21
Pärla 2 Pärla

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen