Meny

Raider

Har åkt hem

Denna katt finns på Katthemmet
RAIDER är jättefin kille, bruntigrerad med vitt och född 2006. Han är en av 11 katter som vi omhändertog från Vingåker i juni 2007. Ägaren hade varit sjuk en tid och tappat kontrollen över sina katter. När han gick bort fanns där en liten koloni på 17 kissar (resten har omhändertagits av ett katthem i Örebro). De övriga som kom till oss är Durango, Mirada, Sierra, Dynasty, Mayfair, Daytona, Nitro, Lancer och Crusader. Samtliga fick nya hem och Raider lämnade oss den 11 april 2008. Tyvärr kom han tillbaka i slutet av juli då han markerade någon form av missnöje genom att slarva med lådbesöken, vilket han inte gjorde under sin tid på Katthemmet.

Såhär beskrevs Raider när han åkte hem: "Raider väljer än så länge att springa och gömma sig när man blir för närgången. Ett dovt morr brukar ackompanjera detta, men mer än så gör han inte. Om han ligger så att han inte kan smita går det dock bra att klappa honom om man är mjuk och lugn. Han är lekfull och behöver en snäll kattkompis i sitt nya hem.".

Den förra ägaren berättar: Matglad kille som älskar andra katter -- både att leka med och bara ha som sovkompis. Vill gärna ligga bredvid en annan katt när man sover. Älskar att busa med allt. Tuggar och äter allt som går att tugga sönder och äta (leksaker alltså). Bollar är en favorit. Gillar, av någon anledning, inte tjejer (och då pratar vi tvåbenta sådana) speciellt mycket och skulle nog trivas bäst med en manlig ägare.

Radier åkte till hem nr 2 2008-09-12
Raider 2 Raider

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen