Meny

Steam

Har åkt hem

STEAM är en vackert blyertsgrå hankatt som i januari 2007 kom från ett stall som skulle rivas. Han var inte någon större vän av människor, men fick trots detta ett hem i början av maj 2007, men tyvärr visade sig en familjemedlem vara allergisk och han kom tillbaka i mitten av juli 2008.

Såhär beskrevs Steam våren 2007: "Detta är en väldigt rädd, fräsig och defensiv kisse än så länge. Han ligger och trycker på sin hylla och morrar o fräser när man kommer in. Efter en stund tystnar han dock och man ser hur han riktigt sitter och undrar vad vi är för ena underliga typer.... Att röra honom går absolut inte än. Han blir också jättestressad om han är på golvet och man kommer gående för fort. Kärlek, tålamod och social träning i massor är vad som nu står på dagordningen."

Idag är han fortfarande lite osäker, men STOR skillnad mot när han lämnade oss för drygt 1 år sedan! Ibland fräser han lite precis när man kommer in till honom, men han är så kelig och gullig att man bara vill äta upp honom! Så fort man börjar klappa hans mjuka päls så börjar han rulla och snurra omkring som en liten tok. Har man bara tagit sig tid att bekanta sig med honom går det också alldeles utmärkt att ta upp honom i famnen och ha honom i knät där han lägger sig och spinner o trampar. Det är så fantastiskt att se den här förvandlingen att man blir alldeles tårögd av lycka....!

Steam åkte till hem nr 2 2008-08-07
Steam 2 Steam

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen