Meny

Strawberrie

Har åkt hem

Denna katt finns i akuthem
STRAWBERRIE är en, som synes, supersöt tjej i vitt med röda markeringar, född ca maj 2006. Hon är ytterligare en av kissarna som infångats i Husby för att reducera antalet hemlösa och förvildade katter där.

Akutmatte berättar:
Strawberrie (eller Busan, som jag kallar henne när jag pratar med henne) har gjort stora framsteg sen hon kom och e nu framme och busar mest hela tiden eller så ligger hon och hemmets egen katt, Mojje, och sover brevid varandra. Dom gillar att tvätta och bita varandra. Det senare e självklart bara bus. Mot mig så har hon ändrats totalt från att inte velat vara i min närhet så travar hon efter mig hela tiden och när jag kommer hem från jobbet så sitter både Mojje och Strawberrie och väntar på mig innanför dörren.

Jag har också fått börja klappa henne, men det får göras med försiktighet än så länge. Hon vinklar dock huvudet fram och tillbaka så att jag ska komma åt och ligger Mojje brevid så får jag klappa henne över ryggen oxå. Sakta men säkert så blir hon mer och mer social och gillar absolut att vara med sin människa, men jag tror att hon trivs bäst med att komma till ett hem där det finns en snäll kattkompis.

Hon älskar att leka med leksaksmöss och studsbollar -- det kan hon hålla på med hur länge som helst. Hon är ju fortfarande skygg, men inte på långa vägar så skygg som hon har varit, så med tålamod och kärlek så kommer hon att bli en jättemysig kisse.

Urgulliga Strawberrie charmade både akutmatte och Mojje så till den milda grad att hon fick stanna där.
Strawberrie 2 Strawberrie

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen