Meny

Timothy

Har åkt hem

DENNA KATT FANNS PÅ KATTHEMMET
TIMOTHY kom till oss i början av 2007. Han och hans kompisar övergavs när ägaren vräktes från sin bostad i Ådran, Huddinge. De övriga katterna vi tog oss an är Britt, Sean, Maud, Pierce och Roger och samtliga har fått hem. Timothy är svart-vit med vit nosen samt en liten svart fläck på nos och i mungipan. Han är född ca 2005 och är lite osäker och blyg, men snäll, kelig och jättesöt. När han lärt känna en "helkroppsbuffas" han och stryker sig emot en.

Timothy fick ett hem tillsammans med Tegan i slutet av april 2007, men de kom tyvärr tillbaka i mitten av juni 07 eftersom ägarna var mer rädda om sina prylar än de var måna om att ge katterna ett bra hem. Han fick snabbt ett nytt hem tillsammans med Carsten dit de åkte 2007-08-02. I mitten av november 2009 returnerades killarna då ägaren skulle flytta ihop med en kattallergiker.

Senaste ägaren berättar:
Timothy är lite skygg. Han har dock blivit mycket modigare vad gäller att visa sig och våga mera av livet. Timothy tycker om att bli kliad och klappad på, men det under vissa stunder och man får inte lyfta upp honom (även om han drömmer om det själv). Timothy måste känna sig trygg och lugn för att han ska våga. Han är nära vän med Carsten (aka Jones). Tillsammans busar och leker de och lär upp varandra. Jones är Timothys trygghet. Timothy är mera rädd för killar än tjejer. Han har ett sött litet pipande mjau-ljud som han använer ibland. Gömställen finner han många men några favoriter återkommer ofta då han blir rädd. Damsugaren är riktigt läskig, likaså främlingar. Men är det lugnt hemma så ser man ofta katterna busa tillsammans.

Timothy & Carsten åkte till hem nr 3 2010-01-09
Timothy 2 Timothy

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen