Meny

Vibeke

Har åkt hem

Denna katt finns i akuthem
VIBEKE är upphittad i Stuvsta och upphittaren har på alla sätt försökt hitta en eventuell ägare, men utan resultat. En mycket söt katt-tjej i vackert gråtabby med lite vitt, född ca 2004.

Akutmatte berättar:
Vibeke har blivit mer och mer som en vanlig huskatt för varje dag hon bott hos mig. Den katt som bor här nu är inte samma katt som flyttade in. Hon är superkelig och älskar att leka och istället för att tydligt markera (aj!) när hon är färdiggosad är det numer i princip omöjligt att gosa med henne tills hon fått nog, det är nästan alltid jag som tröttnar
först - och det tar rätt lång tid ändå . Hon sover på en alldeles egen kudde precis brevid min och myser precis hur mycket som helst om nätterna. Det enda som stör henne är då akuthemsmatte sover för länge på morgonen (man måste upp innan solen!) för då måste hon vänta så länge på att få frukosten serverad. Hon är sprallig, nyfiken och uppfinningsrik. Att leka i/med tvättkorgen är favoritsysselsättningen men även att gräva ner sig under lakan och madrasskydd för att få lite extra mysigt omkring sig under dagens alla otaliga vilopauser. Att jaga fjädrar på en pinne tillhör också denna kategori! Ibland är hon lite vild och flyger runt i lägenheten så mattorna yr, eller så attackerar hon mina ben när jag går förbi. Av den anledningen har jag jag börjat kalla henne Tokan. Vibeke är världens gulligaste kattjej och kommer att skänka en eller flera kattvana personer mycket glädje, kärlek och bus. Eftersom denna söta katt-dam är något egensinnig bör det inte finnas små barn i hushållet.

Vibekes akuthem beslöt sig i augusti 2008 för att behålla henne.
Vibeke 2 Vibeke

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen