Meny

Kaliff

Har åkt hem

DENNA KATT FINNS PÅ KATTHEMMET
KALIFF och Kimara kommer (precis som Josip, Jasper, m.fl.) från Julita där en person hade samlat på sig runt 70 katter. Kaliff är en mycket gullig kille i svart-vitt, superkelig, snäll och social -- en liten tuffing!

F.d. akuthemmet berättar:
Det Kaliff älskar mest i hela världen är att bli borstad, så snart han ser borsten i ens hand kommer han springande och ställer sig i givakt framför en. Med trampande tassar och hög svansföring gör han sig redo för en borst- och kelstund som aldrig får ta slut! Han har en tjock päls och gillar hårda tag, både med och mot pälsriktningen. När han får skinka leker han gärna med den först, slänger omkring den och lurpassar på den, innan han äter upp "bytet". När man först ser honom blir man lite kär i hans kompakta kropp med de korta benen, men det som verkligen vinner i längden är hans personlighet. Kaliff är en lekfull och nyfiken kille som gärna springer så fort och så långt han kan, jaga torrfoder som kastas, bolla runt med möss, jaga laserpekaren och fjädervippan. Han äter både torrt och blött foder med samma goda aptit (fast blött är nog lite
godare ). Han är en kelig kille, men kan vara lite reserverad och osäker en stund. Han har inte varit någon knäkatt hos oss, men är både klapp- och lyftbar. Han tycker om andra katter, framförallt om de vill jaga/jagas och springa fort med honom. Han funkade bra med vår hankatt (2 år), medan våra två honor (1 resp 4 år) mest fräste år honom. Han sitter gärna framför TV:n, älskar sin kattunnel och klätterpelaren med en grotta att krypa in i. Kaliff är duktig med lådan, tycker om fönster (gärna med lite öppet så lukten av utomhus kan avnjutas) och gillar en bra klöspelare.

Kaliff åkte hem 2008-04-11
Kaliff

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen